Saus dille gravelax (190 gr)
Ingrediënten
Ciderazijn, wijnazijn, water, mosterdzaad, suiker, zout, kurkuma, 4-kruidenmengsel (kaneel, zwarte peper, nootmuskaat, kruidnagel) en suiker, zonnebloemolie, water, dille
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
spreads
PRECO - Houmous (150 gr)
Houmous, préparé à la coriandre fraiche. Sans gluten. Végérarien. Peut servir degarniture pour pain, de sauce dip ou simplement de délicieux...
spreads
PRECO - Pâté van noten (1 kg)
Pâté aux noix. Un festin à base de différentes sortes de noix. Contient de la farine d'épeautre. Végétarien. Disponible en 4 fois 100 g ou en...
spreads
Taharama (150 gr)
L'atelier V herziet de Tarama, een klassiek aperitief, in dit recept dat 100% plantaardig, lokaal en zonder viseitjes is. Het is een verbluffend...
spreads
PRECO - Tofu salade (1 kg)
Salade de tofu, le "fromage" végétalien aux fines herbes. Sans gluten. Végétarien. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des...
spreads
Guacamole salade (150 gr)
Florentin's biologische guacamole is gemaakt met 92% avocado, ui, knoflook, limoensap en een snufje zout. En verder niets! Net als thuis, zo...
zeevruchtenbereiding
Rillette van gerookte forel (90 gr)
Ontdek de heerlijke smaak van gerookte forel, gezoet met een vleugje room en opgewekt door de pittige noten van citroen, in zachte, smeltende...
spreads
Aubergine kaviaar (100 gr)
Een heerlijke auberginekaviaar gemaakt met biologische en lokale groenten. Een gastronomisch recept dat uw recepten zal verrijken of gewoon als...
spreads
Kikkererwtenhummus (150 gr)
Een recept dat je geproefd moet hebben, met de kenmerkende ingrediënten van hummus: kikkererwten en sesampuree, een scheutje citroensap, olijfolie...
spreads
PRECO - Pâté van noten (4 x 100 gr)
Pâté aux noix. Un festin à base de différentes sortes de noix. Contient de la farine d'épeautre. Végétarien. Disponible en 4 fois 100 g ou en...