PINDAKAAS SMEUIG
- 350 gr
Smeuïge pindakaas. Kan sporen bevatten van noten en sesamzaad.
Ingrediënten
pinda's 99.4%, zeezout.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
spreads
PINDAPASTA
- 350 gr
Pasta rijk aan evenwichtige eiwitten en aminozuren, meer bepaald arginine die voor vertering van vetten zorgt tijdens de groei. Rijk aan vitamine E.
spreads
Maya speculoospasta
- 390 gr
Een zachte biologische smeerpasta gemaakt met 50% speculoos, fairtrade palmolie uit Ghana en fairtrade honing uit Brazilië.
spreads
3 MIX NOTENPASTA
- 250 gr
De 3 mix gemengde notenpasta is een smaakvolle en lichte pasta van hazelnoten, cashewnoten en amandelen. Natuurlijk lekker op je boterham, cracker...
spreads
SINAASAPPELBELEG
- 280 gr
Zonovergoten sinaasappelen tesamen met de zachtheid van het appelsapconcentraat.In het algemeen is dit beleg minder zoet dan klassieke...
spreads
VOLLE AMANDELPASTA
- 700 gr
Volle amandelpasta van amandelen op houtvuur geroosterd en langzaam gemalen voor een betere verteerbaarheid en betere bewaring van de waardevolle...
spreads
TIPEROS CURCUMA SHOYOU
- 200 gr
Deze smakelijke pasta op basis van op houtvuur geroosterd gedroogd fruit, shoyou en kurkuma kan worden gegeten met rauwe groenten, aperitiefkoekjes...
spreads
WITTE AMANDELPASTA
- 250 gr
Deze witte amandelpasta heeft een zoete en pure amandelsmaak. Heerlijk op je boterham, cracker of rijstwafel met als leuke verrassing een schijfje...
spreads
BRAAMBESSENBELEG
- 330 gr
Braambessen beleg. Heerlijke fruitmengelingen die de echte smaak van het vers fruit behouden. Om op brood te doen of om taarten en desserts te...
spreads
CONFIT AMANDEL MET RIETSUIKER
- 360 gr
Gemalen op lage temperatuur. Om te proeven zoals het is of om op brood te smeren. Kan worden verdund met water om sauzen te maken.Het bezinken van...
spreads
HELE AMANDELPUREE
- 300 gr
Onze amandelen, geteeld in de Pinoso-vallei, zijn afkomstig van mediterrane variëteiten met delicate orgeade-smaken. Voor deze puree hebben we de...