Rillette van makreel en sjalot (90 gr)

Productinformatie
Referentie : 50916
THT : THT
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 3
EAN : 3375160234044
Familie : Verse producten (Delibio)
Categorie : VIS EN VISBEREIDINGEN
Subcategorie : Visbereidingen

Ingrediënten
Makreel, verse room, water, sjalotten, mosterd, glucosestroop, lactose, melkeiwitten, guarpitmeel, citroensap, zout, peper

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

visbereidingen
Makreelfilets in dijonmosterdsaus (144 gr)

(REF : 72751)

visbereidingen
Sardine filets in olijfolie (100 gr)

(REF : 72761)

visbereidingen
Makreelfilets gemarineerd in citroen en basilicum -50% zout (130 gr)

(REF : 72760)

visbereidingen
Rillettes van tonijn (120 gr)

(REF : 72766)

visbereidingen
Mousse van langoustines en gember (90 gr)

(REF : 50919)

visbereidingen
Tartaar van zeewier klassiek (100 g)
Le Tartare d’algues classique est une préparation fraîche élaborée avec des algues sauvages du Finistère ainsi qu’une algue de culture. En raison...

(REF : 30003)

visbereidingen
Gemarineerde sardines met zeewier en olijfolie (135 gr)

(REF : 72752)

visbereidingen
Saus dille gravelax (190 gr)

(REF : 50706)

visbereidingen
Terrine van zalm met platte kaas (2 x 60 gr)

(REF : 50703)

visbereidingen
Ansjovis gemarineerd met look (150 gr)

(REF : 50907)

visbereidingen
Gestreepte tonijn in olijfolie (160 gr)

(REF : 72777)

PRECO - Belle-vue...
  • Nieuw
visbereidingen
PRECO - Belle-vue zalmmoot (150 g)
Portion de saumon fumé bio. Norvégien, écossais ou irlandais, le saumon n’a pas de secret pour Sodial, celle-ci est spécialisée dans le salage et...

(REF : 50116)

visbereidingen
Velouté van langoustines (500 ml)

(REF : 50921)

visbereidingen
Sardine filets gemarineerd in citroen (90 gr)

(REF : 72768)

visbereidingen
Sardines gemarineerd met tomaat en Espelette peper (150 gr)

(REF : 50911)

visbereidingen
Tartaar van zeewier klassiek (300 gr)
Le Tartare d’algues classique est une préparation fraîche élaborée avec des algues sauvages du Finistère ainsi qu’une algue de culture. En raison...

(REF : 30004)