Carob is minder rijk aan proteïenen en armer aan vetstoffen dan cacao. Met een lager gehalte aan fosfor, potassium en ijzer, is carob toch tweemaal zo rijk aan calcium dan cacao. Daarenboven bevat carob geen stimulerende noch allergieopwekkende bestanddelen. Door zijn hoog gehalte aan vezels, heeft carob een regulerende invloed op het darmstelsel .
Ingrediënten
carobpoeder (oorsprong = Sicilië)
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
7 andere producten in dezelfde categorie:
bulk-gezondheids-en-welzijnsvoeding
HAVERZEMELEN
- 25 kg
Haverzemelen bevatten oplosbare vezels die een soort gel produceren in het lichaam die positieve effekten heeft op de cholesterolspiegel evenals op...
bulk-gezondheids-en-welzijnsvoeding
MOUTGISTVLOKKEN
- 2 kg
Deze mout gistvlokken hebben een natuurlijke heerlijke kruidig-moutachtige smaak. Als smaakmaker strooien over salades, soepen, sauzen, groenten en...
bulk-gezondheids-en-welzijnsvoeding
PSYLLIUMVEZELS
- 25 kg
Psylliumvezels (vlozaad) hebben een groot (vocht)bindend vermogen en is hierdoor ideaal voor vegan en glutenvrij gebak. Gebruik: 2-5% psyllium van...
bulk-gezondheids-en-welzijnsvoeding
HAVERZEMELEN
- 3 kg
Haverzemelen bevatten oplosbare vezels die een soort gel produceren in het lichaam die positieve effekten heeft op de cholesterolspiegel evenals op...
bulk-gezondheids-en-welzijnsvoeding
MOUTGISTVLOKKEN
- 10 kg
Natuurlijke bron van vitamine B1 (noodzakelijk voor het verteren van koolhydraten en vetten), vit B2 , B3, B5, B6 et B8 : een eetlepel bij salades...
bulk-gezondheids-en-welzijnsvoeding
PSYLLIUMVEZELS GEMALEN
- 25 kg
Psylliumvezels gemalen (vlozaad) hebben een groot (vocht)bindend vermogen en is hierdoor ideaal voor vegan en glutenvrij gebak. Gebruik: 2-5%...
bulk-gezondheids-en-welzijnsvoeding
PSYLLIUMVEZELS
- 1,5 kg
Psylliumvezels (vlozaad) hebben een groot (vocht)bindend vermogen en is hierdoor ideaal voor vegan en glutenvrij gebak. Gebruik: 2-5% psyllium van...
Carob is minder rijk aan proteïenen en armer aan vetstoffen dan cacao. Met een lager gehalte aan fosfor, potassium en ijzer, is carob toch tweemaal zo rijk aan calcium dan cacao. Daarenboven bevat carob geen stimulerende noch allergieopwekkende bestanddelen. Door zijn hoog gehalte aan vezels, heeft carob een regulerende invloed op het darmstelsel .