VOLLE BASMATI RIJST demeter
- 5 kg
Basmatirijst komt oorspronkelijk uit Pendjab, een streek in het noorden van Indië. Eén kop rijst in het dubbele volume water koken gedurende 1 minuut en dan een snuifje fijn zout toevoegen, afdekken en vervolgens 40 minuten op zeer zacht vuur laten verder koken zonder het deksel op te heffen. Men kan de rijst meer aroma geven door er een 1/2 stokje kaneel en kardemom zaadjes bij te voegen. Op smaak brengen met een stuk boter, bestrooien met verse koriander.
Ingrediënten
volle basmatirijst demeter kwaliteit
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
DUO VAN BELGISCHE QUINOA
- 5 kg
Een mengeling van witte en rode quinoa. Rode quinoa heeft een meer uitgesproken smaak en een aroma van hazelnoot. Oorsprong: België.
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
SORGHUM
- 25 kg
Sorgo wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel.Ook lekker gepoft zoals pop-corn.Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs,...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
VOLLE RONDE RIJST
- 5 kg
Ronde Bio rijst uit Italië, rijk aan mineralen en vezels. Het is een basisingredient in de biokeuken, men kan het in vele recepten gebruiken.recept...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
KORAALLINZEN
- 25 kg
Linzen zijn zeer interessante peulvruchten. Ze zijn rijk aan eiwitten en vezels, evenals aan mineralen en oligo-elementen (fosfor, ijzer, mangaan,...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
HARD TARWEGRIESMEEL demeter
- 25 kg
Tarwegriesmeel is verkregen door het grof malen van de bevochtigde granen van tarwe, die daarna worden gedroogd en gezeefd. Heerlijk om deegwaren,...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
RIJST & MAIS COUSCOUS
- 15 kg
Couscous van rijst en maïs. Tot meel gemalen, daarna bevochtigd. Rijst en maïs geven een uitstekende couscous die geen gluten bevat.Basisrecept :1...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
WITTE BASMATI RIJST demeter
- 25 kg
Witte Indische basmatirijst. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin 1...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
"POP CORN" MAÏS
- 5 kg
Pop corn maïs is een kleinere maïs variëteit.MAIS POPCORNEen beetje Vajra zonnebloemolie verhitten in een pan met dikke bodem, hierbij de mais...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
WITTE JASMIJN RIJST
- 5 kg
Rijst met een lange korrel, iets groter dan de basmatirijst, sterk geparfumeerd.Thailands recept : kook 1 kop water met 1 kop kokosmelk en zout....
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
4 GRANENCOUSCOUS
- 20 kg
Moderne tarwecouscous verliest meer en meer zijn smaak door de hybridisering en de standaardisering. Wij stellen voor om het gemak van de couscous...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
TARWE demeter
- 5 kg
Tarwe of zachte tarwe, zo koken of fijnmalen om een uitstekende bloem voor brood te verkijgen.
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
KORAALLINZEN
- 5 kg
Linzen zijn zeer interessante peulvruchten. Ze zijn rijk aan eiwitten en vezels, evenals aan mineralen en oligo-elementen (fosfor, ijzer, mangaan,...
Basmatirijst komt oorspronkelijk uit Pendjab, een streek in het noorden van Indië. Eén kop rijst in het dubbele volume water koken gedurende 1 minuut en dan een snuifje fijn zout toevoegen, afdekken en vervolgens 40 minuten op zeer zacht vuur laten verder koken zonder het deksel op te heffen. Men kan de rijst meer aroma geven door er een 1/2 stokje kaneel en kardemom zaadjes bij te voegen. Op smaak brengen met een stuk boter, bestrooien met verse koriander.