WITTE JASMIJN RIJST - 5 kg

Ja
Productinformatie
Referentie : RJB2
Merk : ORIGAMI
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 5425006842044
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : BULK
Subcategorie : Bulk granen, peulvruchten en deegwaren

Productbeschrijving

Rijst met een lange korrel, iets groter dan de basmatirijst, sterk geparfumeerd.Thailands recept : kook 1 kop water met 1 kop kokosmelk en zout. Voeg hierbij 1 kop rijst en kook 15 minuten op zeer zacht vuur. Roeg 1 maal tijdens de kooktijd. 50gr geroosterde pinda's, 1 snuifje zout en 25gr rietsuiker mixen. De rijst met deze mengeling bestrooien.


Ingrediënten
thai witte jasmijn rijst

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :

16 andere producten in dezelfde categorie:

bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
HAVER demeter - 5 kg
Haver reguleert de glycemie en ook het cholesterolgehalte in het bloed. Rijk aan eiwitten en vetten heeft haver een gunstige invloed op ons...

(REF : DMAV2)

bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
CARNAROLI RIJST (RISOTTO) - 5 kg
Carnaroli rijst is de koning der rijst voor risotto, een rijst van uitzonderlijke kwaliteit met grote en sappige korrels. Carnaroli rijst...

(REF : RC2)

bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
BULGUR - 25 kg
Bulgur is ontkiemde tarwe die gestoomd, in open lucht gedroogd en fijngestampt wordt. Deze behandeling laat toe dat het zetmeel omgezet wordt in...

(REF : BG3)

bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
KIKKERERWTEN demeter - 25 kg
Het biodynamische keurmerk Demeter staat voor de puurste vorm van landbouw. Biodynamische telers koesteren de natuurlijke bodemvruchtbaarheid van...

(REF : PCHD3)

bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
RIJST & MAIS COUSCOUS - 15 kg
Couscous van rijst en maïs. Tot meel gemalen, daarna bevochtigd. Rijst en maïs geven een uitstekende couscous die geen gluten bevat.Basisrecept :1...

(REF : CMR3)

bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
KIKKERERWTEN demeter - 5 kg
Het biodynamische keurmerk Demeter staat voor de puurste vorm van landbouw. Biodynamische telers koesteren de natuurlijke bodemvruchtbaarheid van...

(REF : PCHD2)

bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
WITTE BASMATI RIJST - 25 kg
Witte basmatirijst uit Pakistan. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin...

(REF : RBBL3)

bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
KAMUT® KHORASAN GRAAN - 25 kg
KAMUT® khorasan tarwe, genoemd naar het Amerikaanse bedrijf dat dit type durumtarwe enkele jaren geleden heeft herontdekt en het nu produceert,...

(REF : KM3)

bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
ZWARTE BONEN HOKKAIDO - 5 kg
Zwarte bonen van Japan zijn eigenlijk zwarte en felle sojabonen. Ze groeien in de vruchtbare en vulkanische grond van het eiland Hokkaido en zijn...

(REF : HNJ2)

bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
GEDROOGDE ERWTEN - 25 kg
De gedroogde erwt, in zijn geheel of gebroken geconsumeerd, is afkomstig van dezelfde plant die de erwt produceert. De gedroogde erwt wordt geoogst...

(REF : PS3)

bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
SPIRELLI VOLTARWE - 5 kg

(REF : GASPI2)

bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
SPIRELLI RODE LINZEN - 4 kg
Laat u verleiden, ontdek de pastas op basis van roze linzen.Ze hebben bijna dezelfde textuur als klassieke pasta op basis van tarwe of andere...

(REF : PROVPL1)

bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
KIKKERERWTEN - LINZENCOUSCOUS - 5 kg
Deze 100% peulvruchten couscous is gemaakt van enkel het meel van kikkererwten en koraallinzen. Een nieuwe en unieke smaak. Rijk aan vezels en...

(REF : COPC2)

bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
GIERST - 25 kg
Gierst wordt heel veel gegeten in Azië en Afrika en heeft een groot eiwitgehalte en hoge voedingswaarde. Het is een belangrijke bron van vitaminen...

(REF : MI3)

bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
SPLITERWTEN - 5 kg
Spliterwten een variëteit van grote ronde erwtjes. Geoogst bij volle rijpheid worden ze gedroogd en scheiden ze zich in twee bij het pellen,...

(REF : PVC2)

bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
TARWE demeter - 5 kg
Tarwe of zachte tarwe, zo koken of fijnmalen om een uitstekende bloem voor brood te verkijgen.

(REF : DMFR2)