Jeneverbes is een wijdverspreide struik in het Middellandse Zeegebied en staat bekend om zijn bessen die bepaalde traditionele gerechten zoals zuurkool op smaak brengen. Ze gaan heerlijk samen met veel andere voedingsmiddelen.Gebruiksaanwijzing: marinades, wild, zuurkool, likeuren.
Ingrediënten
Juniperus Communis
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bulk-kruiden-en-planten
THAIMENGELING
- 500 gr
Voor de Thaise keuken : woks, geroerbakte groenten, marinades, soepen ...
bulk-kruiden-en-planten
MUSKAATNOOT HEEL
- 500 gr
Nootmuskaat is het zaad van de nootmuskaatboom, een tropische boom. Een essentieel kruid, het parfumeert veel van onze zoete en hartige gerechten,...
bulk-kruiden-en-planten
NAVULVERPK. MILDE SPAANSE PEPER
- 500 gr
Milde rode peper, vergelijkbaar met paprika, geproduceerd in Spanje. Zoet en zeer fruitig.Gebruiksaanwijzing: smaak van chorizo, paella, piperade,...
pre-commande
PRECO - ZOETE MUNT BLAD
- 500 gr
OMSCHRIJVING: sterke plant met mooi groene puntige blaadjesTRADITIONEEL GEBRUIK: tonisch, stimulerend, anti-kramp.BEREIDINGSWIJZE: infusie: 5à 8...
bulk-kruiden-en-planten
AJUIN POEDER
- 500 gr
Er gaat niets boven de verse uien die je kunt vinden in je plaatselijke tuinier of biologische winkel. Maar bij het oplossen van problemen is deze...
bulk-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KURKUMA
- 500 gr
Curcuma (Curcuma longa) is de wortelstok van een grasachtige vaste plant van de familie van gember, Zingiberaceae. Het werd eerst gebruikt als...
bulk-kruiden-en-planten
RENAVUL. PROVENCAALSE KRUIDEN
- 250 gr
Provençaalse kruiden is een mix van aromatische planten die in de mediterrane keuken worden gebruikt. Deze melange wordt traditioneel gemaakt van...
Jeneverbes is een wijdverspreide struik in het Middellandse Zeegebied en staat bekend om zijn bessen die bepaalde traditionele gerechten zoals zuurkool op smaak brengen. Ze gaan heerlijk samen met veel andere voedingsmiddelen.Gebruiksaanwijzing: marinades, wild, zuurkool, likeuren.