- Niet op voorraad
- Sold out
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de boon tot de reep (gewoonlijk Bean to Bar genoemd).
Onze chocolade komt uit een terroir, uit een zeer specifiek geografisch gebied, RÉPUBLIQUE DOMINICAINE: Terroir San Francisco de Macoris Hispaniola. En wordt in beperkte hoeveelheden geproduceerd met respect voor de traditie en productieprocessen van weleer. Wij beheersen het verwerkingsproces van rauwe cacaobonen volledig, van het branden tot de vervaardiging van eindproducten.
Het is een terugkeer naar de authentieke productie van ambachtelijke chocolade van A tot Z.
16 andere producten in dezelfde categorie:
chocolade
ORANGETTES ZWARTE CHOCOLADE - 125 gr(REF : SNSNOR)
chocolade
PRECO - TOT 20/09 - GINGEMBRETTES ZWARTE CHOCOLADE - 125 gr(REF : PA6591N)
chocolade
3 MINI ROCHERS HAZELNOOT ZWART vervangt SNBAR5 en IKBAR5 - 45 gr(REF : PA9646)
chocolade
ORANGETTES ZWARTE CHOCOLADE vervangt SNSNOR - 125 gr(REF : PA0598)
chocolade
MELKCHOCOLADE Speculoos - 80 gr(REF : PA6959)
chocolade
GHANA 70% - 70 gr(REF : MLTP8)