- Niet op voorraad
- Sold out
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de boon tot de reep (gewoonlijk Bean to Bar genoemd).Onze chocolade komt uit een terroir, uit een zeer specifiek geografisch gebied, RÉPUBLIQUE DOMINICAINE: Terroir San Francisco de Macoris Hispaniola. En wordt in beperkte hoeveelheden geproduceerd met respect voor de traditie en productieprocessen van weleer. Wij beheersen het verwerkingsproces van rauwe cacaobonen volledig, van het branden tot de vervaardiging van eindproducten.Het is een terugkeer naar de authentieke productie van ambachtelijke chocolade van A tot Z.
16 andere producten in dezelfde categorie:
chocolade
DROLES GRANEN MELKCHOCOLADE - 45 gr(REF : SND4)
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE GECONFIJTE SINAAS vervangt SNF04 en IKN8 - 80 gr(REF : PA6515)
chocolade
PERU 55% - GEZOUTEN BOTERKARAMEL - 70 gr(REF : MLTI8)
chocolade
PERU 55% - CRÈME BRULEE - 70 gr(REF : MLTF5)
chocolade
DROLES PINDANOOT MELKCHOCOLADE - 120 gr(REF : SND11)
chocolade
ECUADOR - WITTE 33% - 70 gr(REF : MLTP9)
chocolade
MELKCHOCOLADE FLEUR DE SEL vervangt SNL05 en IKL2 - 80 gr(REF : PA5730)
chocolade
Tunesische dadels gevuld met gedroogd fruit omhuld met pure chocolade - 2 kg(REF : 61568)
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE PERU70% vervangt SNGC3 en IKN4 - 80 gr(REF : PA3767)
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE 70% KOKOSSUIKER vervangt SNE2 - 80 gr(REF : PA6270)
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE HAZELNOTEN vervangt SNF02 - 80 gr(REF : PA6492)
chocolade
MELKCHOCOLADE REPEN NOUGAT - 45 gr(REF : IKBAR2)
chocolade
3 BOUCHEES KOKOS MELKCHOCOLADE vervangt SNBAR4 en IKBAR4 - 45 gr(REF : PA9622)