GHANA 70% - FLEUR DE SEL
- 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de boon tot de reep (gewoonlijk Bean to Bar genoemd).Onze chocolade komt uit een terroir, uit een zeer specifiek geografisch gebied, GHANA: Aponoapono-terroir, Suhum-regio Forastero. En wordt in beperkte hoeveelheden geproduceerd met respect voor de traditie en productieprocessen van weleer. Wij beheersen het verwerkingsproces van rauwe cacaobonen volledig, van het branden tot de vervaardiging van eindproducten.Het is een terugkeer naar de authentieke productie van ambachtelijke chocolade van A tot Z.
Ingrediënten
cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter, fleur de sel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
chocolade
DOMINICAANSE REPUBLIEK 90%
- 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE HAZELNOTEN
- 80 gr
SAVEURS et NATURE,de lekkerste chocolade. Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure...
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE PERU 100%
- 80 gr
Het proeven van de cacao van Peru wordt gekenmerkt door verfijnde bloemige aroma's, een verlengde cacaosmaak en een verfijnde bitterheid.
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE PEPERMUNT
- 80 gr
SAVEURS et NATURE,de lekkerste chocolade. Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure...
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE CACAOBONEN
- 80 gr
SAVEURS et NATURE,de lekkerste chocolade. Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure...
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE GEMBER
- 80 gr
SAVEURS et NATURE,de lekkerste chocolade. Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure...
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de boon tot de reep (gewoonlijk Bean to Bar genoemd).Onze chocolade komt uit een terroir, uit een zeer specifiek geografisch gebied, GHANA: Aponoapono-terroir, Suhum-regio Forastero. En wordt in beperkte hoeveelheden geproduceerd met respect voor de traditie en productieprocessen van weleer. Wij beheersen het verwerkingsproces van rauwe cacaobonen volledig, van het branden tot de vervaardiging van eindproducten.Het is een terugkeer naar de authentieke productie van ambachtelijke chocolade van A tot Z.