ZWARTE CHOCOLADE PERU 70%
- 100 gr
Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure cacaoboter (40% minimum, waar een "goede" chocolade gemiddeld 20% bevat). Zonder lecitine (middel dat wordt gebruikt wordt ter vervanging van de dure cacaoboter) Weinig suiker hetgeen de smaaksensatie nog verhoogt.Chocolade met 70% cacao minimum, van Peruaanse oorsprong
Ingrediënten
zwarte chocolade 70% (cacaomassa en cacaoboter 73.9%, rietsuiker 26.1%)
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
chocolade
CHOCOLADE 70% HELE AMANDELEN
- 100 gr
Hele gedroogde vruchten worden in elk vierkantje van zwarte 70% chocolade ingelegd voor een gezellig en heerlijk degustatiemoment. Onze meester...
chocolade
PERU 55% - SPECULAAS
- 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...
chocolade
GHANA 85%
- 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE 70%
- 100 gr
SAVEURS et NATURE,de lekkerste chocolade. Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure...
chocolade
ECUADOR - WITTE 33%
- 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...
chocolade
GHANA 70% - PISTACHE NOUGATINE
- 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...
chocolade
MELKCHOCOLADE REPEN NOUGAT
- 45 gr
Lekkere melkchocoladereep met honing en amandelnougatstukjes. Een fair trade gecertificeerde gourmet snack die jong en oud zal doen smelten van...
chocolade
CHOCOLADE 70% HELE HAZELNOTEN
- 100 gr
Hele vruchten in elk vierkant van pure chocolade in 70% cacao, voor een gezellig moment van gulzigheid. Onze meester-chocolatiers hebben de...
Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure cacaoboter (40% minimum, waar een "goede" chocolade gemiddeld 20% bevat). Zonder lecitine (middel dat wordt gebruikt wordt ter vervanging van de dure cacaoboter) Weinig suiker hetgeen de smaaksensatie nog verhoogt.Chocolade met 70% cacao minimum, van Peruaanse oorsprong