Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de boon tot de reep (gewoonlijk Bean to Bar genoemd).
Onze chocolade komt uit een terroir, uit een zeer specifiek geografisch gebied, GHANA: Aponoapono-terroir, Suhum-regio Forastero. En wordt in beperkte hoeveelheden geproduceerd met respect voor de traditie en productieprocessen van weleer. Wij beheersen het verwerkingsproces van rauwe cacaobonen volledig, van het branden tot de vervaardiging van eindproducten.
Het is een terugkeer naar de authentieke productie van ambachtelijke chocolade van A tot Z.
16 andere producten in dezelfde categorie:
chocolade
DOMINICAANSE REPUBLIEK 75% - 70 gr(REF : MLTP7)
chocolade
ECUADOR - WITTE 33% - 70 gr(REF : MLTP9)
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE KOFFIEBONEN vervangt SNF06 - 80 gr(REF : PA6478)
chocolade
INDIA 75% - 70 gr(REF : MLTP6)
chocolade
Tunesische dadels gevuld met gedroogd fruit omhuld met pure chocolade - 2 kg(REF : 61568)
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE 70% vervangt SNF01 en IKN1 - 80 gr(REF : PA3750)
chocolade
PURE CHOCOLADE DROPS 72% - HAITI - 250 gr(REF : SNVP4)
chocolade
GHANA 70% - PISTACHE NOUGATINE - 70 gr(REF : MLTF4)