ZWARTE CHOCOLADE GECONFIJTE SINAAS
- 100 gr
SAVEURS et NATURE,de lekkerste chocolade. Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure cacaoboter (40% minimum, waar een "goede" chocolade gemiddeld 20% bevat). Zonder lecitine (middel dat wordt gebruikt wordt ter vervanging van de dure cacaoboter) Weinig suiker hetgeen de smaaksensatie nog verhoogt. Naast de repen Chocolade presenteert Saveurs et Nature U tal van specialiteiten ter gelegenheid van de feesten van Kerst en Pasen.
Ingrediënten
90% zwarte chocolade (cacaomassa en cacaoboter 74.5%, rietsuiker 25.5%), geconfijte sinaasappelstukjes 10%
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
chocolade
CHOCOLADE 70% HELE HAZELNOTEN
- 100 gr
Hele vruchten in elk vierkant van pure chocolade in 70% cacao, voor een gezellig moment van gulzigheid. Onze meester-chocolatiers hebben de...
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE 100%
- 100 gr
Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure cacaoboter (40% minimum, waar een "goede" chocolade...
chocolade
3 BOUCHEES PINDA FLEUR DE SEL
- 45 gr
SAVEURS et NATURE,de lekkerste chocolade. Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure...
chocolade
ZWARTE CHOCOLAT PERU 70%
- 100 gr
Het proeven van de cacao van Peru wordt gekenmerkt door verfijnde bloemige aroma's, een verlengde cacaosmaak en een verfijnde bitterheid.
Niet op voorraad
Sold out
chocolade
TANZANIA 85%
- 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...
chocolade
KONGO 100%
- 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...
SAVEURS et NATURE,de lekkerste chocolade. Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure cacaoboter (40% minimum, waar een "goede" chocolade gemiddeld 20% bevat). Zonder lecitine (middel dat wordt gebruikt wordt ter vervanging van de dure cacaoboter) Weinig suiker hetgeen de smaaksensatie nog verhoogt. Naast de repen Chocolade presenteert Saveurs et Nature U tal van specialiteiten ter gelegenheid van de feesten van Kerst en Pasen.