Bio rauw witbier gegist door kefirkorrels met hop en citroenschil. Met het oog op de recyclage van afval leek het het team van Eau Vertueuse essentieel om een oplossing te vinden voor al hun ongebruikte zeste voor hun kefirproductie. Toen kreeg Adrien het idee van de eeuw. Produceer een rauw kefir bier! Zo infuseren ze hun schillen om mooie citrustonen te vinden, waardoor deze drank net zo lekker en wonderbaarlijk is als zijn neefje Kefir... een totaal suikervrij bier, slechts 2% alcohol en vol proteïnen en probiotica. Dit bier van kefir is uniek want het is het eerste bier ter wereld waarvan het mout tot gisting komt door middel van kefirkorrels. Tijdens het proces worden alle suikers getransformeerd en ontstaat een zero sugar witbier. Door de mout niet te koken is het ook een RAW Beer, met een unieke volle umami smaak, dat zijn natuurlijke eiwitten behoudt.
Ingrediënten
water, gerstemout, waterkefir, suiker (verteerd door de kefir), citroenschil, hop