PRECO - Gewone geitenkaas log (1 kg)
Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
geitenmelk
Tomme du Doyard (+/- 2 kg)
Deze geperste geitenkaas rijpt 2 tot 3 maanden in onze kelders. De naam komt van de plaats naast de kaasmakerij, in de Condroz. De natuurlijke...
geitenmelk
Bouyguette VRAC (150 gr)
Nadat de wrongel minstens 24 uur heeft uitgelekt, wordt de Bouyguette met de hand gevormd in een doek waarvan de plooien nog zichtbaar zijn. Zijn...
geitenmelk
Fleurs de chèvre (+/- 1 kg)
Fleurs de chèvre is een zachte, gepasteuriseerde geitenkaas met een gemengde korst. Deze kaas rijpt 3 weken in onze kelders en heeft een smeltende,...
geitenmelk
Crottin affiné (100 gr) BULK
Deze geitenkaas wordt (half)gerijpt in een kelder gedurende 10 tot 15 dagen. De naam komt van het woord “crot” in Berrichon (een Romaanse taal),...
geitenmelk
Biquedon (100 gr) BULK
Deze geitenkaas wordt tussen de 10 en 15 dagen (half)gerijpt in onze kelders. De naam, het geesteskind van een trouwe klant, is een samentrekking...
geitenmelk
Le Cabécou (3 x 35 gr)
Cabécou komt van het Occitaanse woord voor geit, Cabre. Onder de bloomachtige korst onthult deze zachte kaas een smeltende kern die zich na verloop...