MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal biologisch geteeld voor bodembehoud (ABC). Ferme de Grange produceert de meeste en wordt erkend als pionier in deze agro-ecologische beweging. De andere boeren (altijd vermeld op de verpakkingen) zijn ook allemaal lid van de Belgische coöperatie Farm For Good, die de agro-ecologische boerderijen in haar netwerk streng controleert (ABC).De granen worden gemalen op een Astriée stenen molensteen om de voedingswaarde van het graan te behouden.De familie de Wouters wil graag haar werk in de regeneratieve landbouw delen en de deugden ervan sublimeren in een eindproduct van hoge smaak en voedingskwaliteit!De boerderij staat altijd open voor wie dit weinig bekende deugdzame werk wil ontdekken.
Ingrediënten
tarwebloem EN DAT IS HET!Donker, koel en droog bewaren
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
HARD TARWEGRIESMEEL demeter
- 500 gr
Tarwegriesmeel is verkregen door het grof malen van de bevochtigde granen van tarwe, die daarna worden gedroogd en gezeefd. Heerlijk om deegwaren,...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPIRELLI RIJST VOL
- 250 gr
Volle rijst Spirelli pasta is gemaakt van de beste Italiaanse rijst. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPAGHETTI BOEKWEIT
- 250 gr
Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het glutenvrije logo garandeert dat dit product helemaal zonder gluten is.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
MEERGRANENMEEL
- 1 kg
Meergranenmeel: met tarwemeel, granen en zaden. Bevat gluten.RECEPT:Vol en wit meel, haver- en gerstvlokken, lijnzaad en zonnebloempitten, gierst,...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPELTMEEL 65% demeter
- 1 kg
speltmeel 65% (T65) van Demeter kwaliteitKan in elk recept tarwemeel vervangen, bevat minder gluten en kan op de zelfde manier worden gebruikt....
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BOEKWEIT
- 500 gr
Zeer licht verteerbaar, glutenvrij. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële aminozuren, evenals veel...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
WITTE LANGE RIJST
- 1 kg
Witte lange rijst uit Italië. Thailands recept: kook 1 kop water met 1 kop kokosmelk en zout. Voeg hierbij 1 kop rijst en kook 15 minuten op zeer...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TRIO VAN QUINOA
- 250 gr
Een aantrekkelijke mix van witte, rode en zwarte quinoa die super eenvoudig te bereiden is. Het is verpakt in een magnetronbestendig zakje, voor...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BELGISCHE QUINOA
- 750 gr
Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium. Quinoa bevat meer eiwitten dan de...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE RIGATE BIO
- 500 gr
De originele Eggusto-pastarecepten komen uit een ambachtelijke Belgische productie gecombineerd met Italiaanse knowhow. Hun producenten respecteren...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
MACARONI TARWE WIT
- 500 gr
De witte Macaroni pasta is gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BAOBAB FRUITPOEDER
- 150 gr
De baobab behoeft geen introductie: het is een van de bekendste Afrikaanse bomen, waarvan de bijzonder majestueuze gestalte een symbool is van...
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal biologisch geteeld voor bodembehoud (ABC). Ferme de Grange produceert de meeste en wordt erkend als pionier in deze agro-ecologische beweging. De andere boeren (altijd vermeld op de verpakkingen) zijn ook allemaal lid van de Belgische coöperatie Farm For Good, die de agro-ecologische boerderijen in haar netwerk streng controleert (ABC).De granen worden gemalen op een Astriée stenen molensteen om de voedingswaarde van het graan te behouden.De familie de Wouters wil graag haar werk in de regeneratieve landbouw delen en de deugden ervan sublimeren in een eindproduct van hoge smaak en voedingskwaliteit!De boerderij staat altijd open voor wie dit weinig bekende deugdzame werk wil ontdekken.