ROGGE demeter **tht 08/11**
- 500 gr
Rogge bevat minder gluten dan tarwe, is rijk aan vitamine B1 en biedt een evenwichtige samenstelling van de aminozuren.Was 150gr rogge in koud water. Rooster 3 minuten in een bodem olijfolie, voeg hierbij 1 1/2 zijn volume aan kokend water. Dek toe en laat 1 uur koken op zacht vuur. Men zou ook enkele kleine stukken groenten kunnen toevoegen tijdens het koken.
Ingrediënten
Demeter rogge
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SEDANINI KIKKERERWTEN
- 250 gr
Deze kikkererwtenpasta is gemaakt van 100% natuurlijk glutenvrij kikkererwtenmeel en een beetje psylliumzaadjes voor extra vezels. Kikkererwten...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
GLUTENGIERST HUANGMI
- 500 gr
Gele gierst aanbevolen bij makrobiotiek. Heeft meer smaak en is minder droog dan de witte
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOL BOEKWEITMEEL demeter
- 500 gr
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
ZOETE AARDAPPELMEEL
- 300 gr
De zoete aardappel is een bijzondere groente waarvan de eigenschappen heel anders zijn dan die van de aardappel. In de natuurlijke en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
FUSILLI RODE LINZEN EN VOLLE RIJST
- 250 gr
Glutenvrij. Bereiding: een portie van 80g pasta aan kokend water toevoegen. Gedurende 7 minuten laten sudderen en af en toe roeren. Afgieten en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
HENNEPMEEL demeter
- 250 gr
Arduina-hennepzaden worden met zorg gekweekt volgens de cyclus van de maan en zijn een waar goud op je bord. Ze zijn rijk aan eiwitten en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
RISOTTO MET POMPOEN
- 250 gr
Een kant-en-klare risotto met Carnaroli rijst en pompoen. Deze rijst kookt nooit teveel en is perfekt om een heerlijke romige risotto te maken....
granen-meel-griesmeel-en-pasta
RISOTTO MET CHAMPIGNONS
- 250 gr
Een kant-en-klare risotto met Carnaroli rijst en champignons. Deze rijst kookt nooit teveel en is perfekt om een heerlijke romige risotto te maken....
granen-meel-griesmeel-en-pasta
RODE KERALA RIJST - vervangt RRK4
- 500 gr
Krokante rode rijst uit een bio fairtrade netwerk, geteeld in India in de deelstaat Kerala door lokale producenten die zich inzetten voor de...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
LUPINEMEEL
- 400 gr
Echte witte lupine uit Frankrijk. In de peulvruchtenfamilie bevat lupine het hoogste eiwitgehalte. Het is een bron van vezels en bevat vooral...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOLKOREN SPELTMEEL T150
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BOEKWEITMEEL GRIJS T85
- 1 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
Rogge bevat minder gluten dan tarwe, is rijk aan vitamine B1 en biedt een evenwichtige samenstelling van de aminozuren.Was 150gr rogge in koud water. Rooster 3 minuten in een bodem olijfolie, voeg hierbij 1 1/2 zijn volume aan kokend water. Dek toe en laat 1 uur koken op zacht vuur. Men zou ook enkele kleine stukken groenten kunnen toevoegen tijdens het koken.