FUSILLI RODE LINZEN EN VOLLE RIJST
- 250 gr
Glutenvrij. Bereiding: een portie van 80g pasta aan kokend water toevoegen. Gedurende 7 minuten laten sudderen en af en toe roeren. Afgieten en onmiddellijk opdienen.
Ingrediënten
koraallinzenmeel 80%, volle rijstmeel 20%
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWEMEEL 55% demeter
- 1 kg
tarwemeel 55% (T55) van Demeter kwaliteitRECEPT Taartdeeg : 500gr tarwemeel 55%, 150 ml olie, 2 eieren, 50cl water, 1 snuifje fijn zout. Meng het...
bakkerij-patisserie
ZADENBROOD MIX
- 400 gr
Natuurlijk glutenvrije mix voor het bereiden van een zadenbrood met Belgisch lijnzaad. Basisrecept voor één zadenbrood1.Giet de mix in een kom. 2....
granen-meel-griesmeel-en-pasta
RIJSTMEEL WIT
- 500 gr
Vooral gebruikt in witte sauzen. Glutenvrij, rijstmeel dient voornamelijk om soepen in te dikken of sauzen en crèmes van de juiste structuur te...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
COUSCOUS
- 750 gr
Tarwe tot meel gemalen en dan bevochtigd geeft couscous. Het is een typisch Berbers gerecht, geliefd in talrijke landen.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BELGISCH DUO VAN QUINOA
- 500 gr
Een mengeling van witte en rode quinoa. Rode quinoa heeft een meer uitgesproken smaak en een aroma van hazelnoot. Oorsprong: België.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KOKOSMEEL
- 400 gr
Kokosmeel wordt gemaakt van biologisch kokosvlees. Na drogen en ontvetten (door persen om de virgin kokosolie te extraheren), wordt het fijngemalen...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE RIJST QUINOA EN AMARANTH
- 250 gr
Glutenvrij. Bereiding: een portie van 80g pasta aan kokend water toevoegen. Gedurende 7 minuten laten sudderen en af en toe roeren. Afgieten en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOL BOEKWEITMEEL demeter
- 500 gr
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
FARINE DE BLE ANCIEN SEMI-COMPLETE
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
GERST demeter
- 500 gr
Gerst, het eerste graan dat, volgens de geschiedenis, gecultiveerd werd en dat zich snel aanpast aan de verschillende klimatologische...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
GIERSTMEEL
- 500 gr
Gierstmeel is van nature glutenvrij en heerlijk verwerkt in brood, wafels, puddings en taart.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PIZZADEEG MIX
- 300 gr
Natuurlijk glutenvrije mix voor het bereiden van 2 pizzadegen.Recept voor 2 pizzadegen1. Giet de mix in een kom. 2. Voeg 300ml lauw water toe en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPELTCOUSCOUS
- 500 gr
Rijk aan vitaminen en mineralen is deze couscous gemakkelijk te verteren. Mensen gevoelig voor gluten verdragen beter deze van spelt dan die van...
Glutenvrij. Bereiding: een portie van 80g pasta aan kokend water toevoegen. Gedurende 7 minuten laten sudderen en af en toe roeren. Afgieten en onmiddellijk opdienen.