WITTE SUSHI RIJST
- 500 gr
Volle Clearspring rijst is perfect om lekkere sushis te maken. De rijst is Selenio rijst, een variëteit rijst die verbouwd wordt in de Piemonte streek van Italië. Deze rijst lijkt veel op de Japonica rijst die in Japan gebruikt wordt om sushis te maken. Kookt zeer snel. Om heerlijke sushis te maken kan u ook de volgende kwaliteitsvolle ingrediënten gebruiken van het Clearspring gamma : tamari of shoyu, rijstazijn, mirin, sushi nori, wasabipoeder, sushi gember en het sushi matje om de sushis te rollen.
Ingrediënten
witte ronde rijst
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
CASSAVAMEEL
- 250 gr
Ecoidées Bio Cassavemeel wordt gemaakt van cassavewortels die in India worden geteeld door onafhankelijke producenten die betrokken zijn bij een...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
RIJST & MAIS COUSCOUS
- 750 gr
Couscous van rijst en maïs. Tot meel gemalen, daarna bevochtigd. Rijst en maïs geven een uitstekende couscous die geen gluten bevat.Basisrecept :1...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPIRELLI TARWE VOL
- 500 gr
De volkoren Spirelli pasta is gemaakt van op steen gemalen meel, dat nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWEMEEL 75% (T80)
- 1 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125 gr suiker,...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BELGISH HALFVOL TARWEMEEL 85%
- 1 kg
Vajra 85% tarwemeel is een Belgisch bioproduct, gemaakt van tarwe die wordt geteeld door Christine en Francis Dumortier op de Roussellerie...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPELTCOUSCOUS
- 500 gr
Rijk aan vitaminen en mineralen is deze couscous gemakkelijk te verteren. Mensen gevoelig voor gluten verdragen beter deze van spelt dan die van...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWE demeter
- 500 gr
Tarwe of zachte tarwe, zo koken of fijnmalen om een uitstekende bloem voor brood te verkijgen.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
COUSCOUS
- 750 gr
Tarwe tot meel gemalen en dan bevochtigd geeft couscous. Het is een typisch Berbers gerecht, geliefd in talrijke landen.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPIRELLI 100 % MAIS
- 400 gr
De maïs spirelli's worden op een lage temperatuur gedroogd, wat voor een goed kookresultaat zorgt. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
GERSTEMEEL
- 500 gr
Gerst is het eerste graan dat gekweekt werd en dat zich het makkelijkst aanpast aan de verschillende klimaatzones. Versterkend, regenererend, rijk...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BELGISH HALFVOL TARWEMEEL 85%
- 2,5 kg
Vajra 85% tarwemeel is een Belgisch bioproduct, gemaakt van tarwe die wordt geteeld door Christine en Francis Dumortier op Roussellerie boerderij...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWEMEEL 100% (T150)
- 1 kg
Volkoren tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland.FARINE DE FROMENT 100%(T150)Zeewierflappen : 250gr meel, 75ml...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
ZOETE AARDAPPELMEEL
- 300 gr
De zoete aardappel is een bijzondere groente waarvan de eigenschappen heel anders zijn dan die van de aardappel. In de natuurlijke en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
FUSILLI GROENE ERWTEN EN QUINOA
- 250 gr
Glutenvrij. Bereiding: een portie van 80g pasta aan kokend water toevoegen. Gedurende 6 minuten laten sudderen en af en toe roeren. Afgieten en...
Volle Clearspring rijst is perfect om lekkere sushis te maken. De rijst is Selenio rijst, een variëteit rijst die verbouwd wordt in de Piemonte streek van Italië. Deze rijst lijkt veel op de Japonica rijst die in Japan gebruikt wordt om sushis te maken. Kookt zeer snel. Om heerlijke sushis te maken kan u ook de volgende kwaliteitsvolle ingrediënten gebruiken van het Clearspring gamma : tamari of shoyu, rijstazijn, mirin, sushi nori, wasabipoeder, sushi gember en het sushi matje om de sushis te rollen.