TARWEMEEL 75% (T80)
- 1 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125 gr suiker, 3 eieren, 1 eetlepel room en 75 cl melk . Leg gedroogde,ontpitte pruimen op de bodem van een geboterde bakvorm, overgiet gelijkmatig met het beslag, zet in de oven gedurende 1/4 uur (180°), vervolgens nog 3/4 uur (150°), tot de Far goed gebruind is.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
FUSILLI RODE LINZEN EN VOLLE RIJST
- 250 gr
Glutenvrij. Bereiding: een portie van 80g pasta aan kokend water toevoegen. Gedurende 7 minuten laten sudderen en af en toe roeren. Afgieten en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
COOKIES MIX
- 375 gr
Natuurlijk glutenvrije mix voor het maken van chocolade cookies. Recept voor 8 à 10 cookies1.Giet de mix in een kom. 2. Voeg 1 ei, 90g zachte boter...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
RIJSTMEEL WIT
- 500 gr
Vooral gebruikt in witte sauzen. Glutenvrij, rijstmeel dient voornamelijk om soepen in te dikken of sauzen en crèmes van de juiste structuur te...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
LUPINEMEEL
- 400 gr
Echte witte lupine uit Frankrijk. In de peulvruchtenfamilie bevat lupine het hoogste eiwitgehalte. Het is een bron van vezels en bevat vooral...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPIRELLI WITTE RIJST
- 400 gr
Witte rijst Spirelli is gemaakt van de beste Italiaanse rijst. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
MACARONI TARWE VOL
- 500 gr
De volkoren Macaroni pasta is gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
CANESTRI BIO
- 500 gr
De originele Eggusto-pastarecepten komen uit een ambachtelijke Belgische productie gecombineerd met Italiaanse knowhow. Hun producenten respecteren...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
WITTE BASMATI RIJST demeter
- 750 gr
Witte Indische basmatirijst. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin 1...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BULGUR
- 750 gr
Bulgur is ontkiemde tarwe die gestoomd, in open lucht gedroogd en fijngestampt wordt. Deze behandeling laat toe dat het zetmeel omgezet wordt in...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
WITTE RONDE RIJST
- 500 gr
Witte ronde rijst is minder voedzaam dan volle of halfvolle rijst maar hij is ideaal voor mensen die vezels niet goed kunnen verdragen. Men kan er...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
GIERST
- 750 gr
Gierst. Uit Azië en Afrika afkomstig. Dit graan is weinig allergisch, arm aan gluten en rijk an vitamine A. Gierst bevat veel mineralen waaronder...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE 100 % MAIS
- 400 gr
De maïs Penne worden op een lage temperatuur gedroogd, wat voor een goed kookresultaat zorgt. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
LASAGNA MAIS RIJST
- 250 gr
Italiaanse lasagne blad, gemaakt van mais en rijst. Zowel glutenvrij als zonder ei.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BOERENBROOD MIX
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125 gr suiker, 3 eieren, 1 eetlepel room en 75 cl melk . Leg gedroogde,ontpitte pruimen op de bodem van een geboterde bakvorm, overgiet gelijkmatig met het beslag, zet in de oven gedurende 1/4 uur (180°), vervolgens nog 3/4 uur (150°), tot de Far goed gebruind is.