SPELTMEEL 65% (T65)
- 1 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan dat geen enkele toevoeging van kunstmest verdraagt, kan groeien met weinig water en een grote voedingswaarde bevat. Rijk aan vitaminen en mineralen geeft wit speltmeel een brood dat niet afbrokkelt.Kan in elk recept tarwemeel vervangen, bevat minder gluten en kan op de zelfde manier worden gebruikt. Taart-of flappendeeg : 250gr speltmeel, 50ml olijfolie, 1 ei, 25ml water. Kneed goed, laat 10 minuten rusten en rol het deeg uit. Gebruik voor taartbodems : in vormen doen en 10 minuten voorbakken op 180°.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PANEERMEEL
- 300 gr
Zeer fijne broodkruimels om voedingsmiddelen te paneren.Om verschillende voedingsmiddelen te paneren : bvb tofu of seitan in schijven. Zet klaar in...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
5 GRANENMEEL
- 1 kg
Meel samengesteld uit 5 granen. Bevat gluten.RECEPT:Chocolade-sinaascake : klop 6 eieren op met 200ml melk, 200gr gesmolten boter, 1 zakje gist, 1...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BOEKWEITMEEL WIT T65
- 1 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPELTCOUSCOUS
- 500 gr
Rijk aan vitaminen en mineralen is deze couscous gemakkelijk te verteren. Mensen gevoelig voor gluten verdragen beter deze van spelt dan die van...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWEMEEL T150
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
GROENE BANANENMEEL
- 300 gr
Groen bananenmeel, populair in Afrika of het Caribisch gebied, is een alternatief voor het gebruik van meel dat gluten bevat. De nutritionele...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPAGHETTI TARWE VOL
- 500 gr
De volkoren Spaghetti is gemaakt van op steen gemalen meel, dat nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is een...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
MACARONI WITTE RIJST
- 400 gr
Witte rijst Macaroni is gemaakt van de beste Italiaanse rijst. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE RIJST QUINOA EN AMARANTH
- 250 gr
Glutenvrij. Bereiding: een portie van 80g pasta aan kokend water toevoegen. Gedurende 7 minuten laten sudderen en af en toe roeren. Afgieten en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
CANESTRI BIO
- 500 gr
De originele Eggusto-pastarecepten komen uit een ambachtelijke Belgische productie gecombineerd met Italiaanse knowhow. Hun producenten respecteren...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
HALFVOLLE RONDE RIJST
- 500 gr
Bio halfvolle rijst is voedzaam en rijk aan mineralen maar bevat minder vezels dan bruine rijst, wat het lichter verteerbaar maakt voor mensen met...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
POLENTA PRONTA **tht 30/11/2024**
- 500 gr
Viva Mais Polenta is een kant-en-klare polenta.Viva Maise een typisch gerecht uit de Italiaanse keuken. Verkrijgbaar in twee tegel- of...
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan dat geen enkele toevoeging van kunstmest verdraagt, kan groeien met weinig water en een grote voedingswaarde bevat. Rijk aan vitaminen en mineralen geeft wit speltmeel een brood dat niet afbrokkelt.Kan in elk recept tarwemeel vervangen, bevat minder gluten en kan op de zelfde manier worden gebruikt. Taart-of flappendeeg : 250gr speltmeel, 50ml olijfolie, 1 ei, 25ml water. Kneed goed, laat 10 minuten rusten en rol het deeg uit. Gebruik voor taartbodems : in vormen doen en 10 minuten voorbakken op 180°.