HALFVOLLE RONDE RIJST
- 500 gr
Bio halfvolle rijst is voedzaam en rijk aan mineralen maar bevat minder vezels dan bruine rijst, wat het lichter verteerbaar maakt voor mensen met gevoelige darmen. Halfvolle rijst kookt vlug. RECEPT:Rijst met kombu zeewier : de zeewieren een nacht laten weken. In een kookpot 250gr rijst, 500ml water en de uitgelekte, in stukken gesneden zeewieren gieten. Aan de kook brengen, het vuur vervolgens zachter draaien en op zacht vuur ongeveer 35 minuten laten koken. Serveren met gomasio.
Ingrediënten
Halfvolle ronde rijst uit Italië
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOLLE BASMATI RIJST demeter
- 750 gr
Basmatirijst komt oorspronkelijk uit Pendjab, een streek in het noorden van Indië. De bruine basmatirijst is een amerikaanse variante.Eén kop rijst...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
4 GRANENCOUSCOUS
- 500 gr
Moderne tarwecouscous verliest meer en meer zijn smaak door de hybridisering en de standaardisering. Wij stellen voor om het gemak van de couscous...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
FUSILLONI RUSTICI BIO
- 500 gr
De originele Eggusto-pastarecepten komen uit een ambachtelijke Belgische productie gecombineerd met Italiaanse knowhow. Hun producenten respecteren...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
WIT BOEKWEITMEEL
- 500 gr
Wit boekweitmeel wordt veel gebruikt om heerlijke bretoense pannenkoeken te maken, gelijk vermengd met tarwemeel of speltmeel.Flensjes : meng in...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
AARDAPPELZETMEEL
- 500 gr
Aardappelzetmeel is zetmeel gewonnen uit aardappels. Het wordt vaak gebruikt in glutenvrije recepten.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWEMEEL 75% (T80)
- 1 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125 gr suiker,...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KLEINE SPELTMEEL 100% demeter
- 500 gr
Kleine spelt wordt volgens een streng lastenboek verbouwd. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine spelt een graansoort met...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
MAISZETMEEL
- 400 gr
Maïszetmeel heeft geleereigenschappen die gebruikt worden om sauzen, vlaaien en gebak aan te dikken. RECEPT:Snelle witte saus : breng 250 ml melk...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
CARNAROLI RIJST (RISOTTO)
- 750 gr
Carnaroli rijst is de koning der rijst voor risotto, een rijst van uitzonderlijke kwaliteit met grote en sappige korrels.Carnaroli rijst garandeert...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BRUINE GIERSTMEEL
- 500 gr
Wilde bruine gierst is bijna onbekend bij het grote publiek en wordt in Europa slechts zeer zelden verbouwd. De voedingswaarden en natuurlijke...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWE demeter
- 500 gr
Tarwe of zachte tarwe, zo koken of fijnmalen om een uitstekende bloem voor brood te verkijgen.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BOERENBROOD MIX
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE TARWE WIT
- 500 gr
De witte Penne pasta is gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is een...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOLLE RONDE RIJST
- 500 gr
Ronde Bio rijst uit Italië, rijk aan mineralen en vezels. Het is een basisingredient in de biokeuken, men kan het in vele recepten gebruiken.RECEPT...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
"POP CORN" MAÏS
- 500 gr
Pop corn maïs is een kleinere maïs variëteit.MAIS POPCORNEen beetje Vajra zonnebloemolie verhitten in een pan met dikke bodem, hierbij de mais...
Bio halfvolle rijst is voedzaam en rijk aan mineralen maar bevat minder vezels dan bruine rijst, wat het lichter verteerbaar maakt voor mensen met gevoelige darmen. Halfvolle rijst kookt vlug. RECEPT:Rijst met kombu zeewier : de zeewieren een nacht laten weken. In een kookpot 250gr rijst, 500ml water en de uitgelekte, in stukken gesneden zeewieren gieten. Aan de kook brengen, het vuur vervolgens zachter draaien en op zacht vuur ongeveer 35 minuten laten koken. Serveren met gomasio.