HOKIYAMA MES NAKIRI
- pc/st
Dit traditionele Japanse mes (in de rechthoekige versie) ligt gemakkelijk en natuurlijk in de hand dankzij het lichte houten heft en snijdt alles dankzij het stalen lemmet en de roestvrijstalen coating net boven het altijd scherpe lemmet. De enige voorwaarde om dit mes in goede staat te houden, is het steeds goed te behandelen: na elke snede zorgvuldig schoonmaken met koud water en onmiddellijk afdrogen om te voorkomen dat de snijkant roest.Een nakiri mes wordt gekenmerkt door een zeer recht lemmet om het snijvlak zo goed mogelijk te benutten. Het is ultra dun en vlijmscherp. Hierdoor kunt u zeer dun en met grote precisie snijden.BELANGRIJKE OPMERKINGEN: ALLEEN gebruiken op een houten of plastic snijplank. Gebruik messen niet voor andere doeleinden dan voedselbereiding. ALLEEN VOOR CULINAIR GEBRUIK.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
home
PRECO - WASMIDDEL LOTUSBLOEM
- 20 l
Bewezen doeltreffendheid vanaf 20°C, voor wit en gekleurd wasgoed. Hard voor vlekken, zacht voor uw wasgoed en met een minimale impact op het...
home
SURIBACHI 18 CM
- pc/st
Suribachi is een traditionele vijzel uit Japan. Het is een vijzel met ribbels in aardewerk om zaadjes te verpletteren, kruiden en specerijen te...
home
WIEROOK CEDERHOUT
- pc/st
"Planten om te branden" : zo beschrijft Ciel d'Azur dee 100% natuurlijke, in Frankrijk vervaardigde aromatische staafjes. Eigenschappen van deze...
home
MICROVEZEL DOEK ALLE GEBRUIK
- 1 pc
Mutyne multifunctionele microvezel is ideaal voor het reinigen van alle soorten oppervlakken, dankzij de professionele kwaliteit die efficiëntie en...
home
GROENTENPERS 1200ML
- pc/st
Deze groentepers (of lacto-gefermenteerde groentepot) is geschikt voor de bereiding van groenten en gefermenteerde smaakmakers. Het systeem is...
home
EETSTOKJES
- 10x2
Deze eetstokjes zijn ideaal om mee te eten en ook om in voedsel te roeren gedurende het koken.
home
WASMIDDEL LOTUSBLOEM
- 1.5 l
Bewezen doeltreffendheid vanaf 20°C op wit en gekleurd.Hard voor vlekken, zacht voor je kleding en met minimale impact op het milieu.Eén enkel...
home
SURIBACHI 24 CM
- pc/st
Suribachi is een traditionele vijzel uit Japan. Het is een vijzel met ribbels in aardewerk om zaadjes te verpletteren, kruiden en specerijen te...
home
KRUIDENMOLENTJE
- pc/st
Aanpasbaar op alle specerijen en peper PET potjes van COOK. Beukenhout, met keramische mechanisme
home
WASMIDDEL LAVENDELGEUR
- 1,5 L
Een 100% ecologisch wasmiddel op basis van echte Aleppo-zeep in zijn edelste versie, met ongeëvenaarde waseigenschappen, die garanderen dat zelfs...
home
MICROVEZEL KEUKEN BADKAMER
- 1 pc
Mutyne Kitchen & Bath Microfibre is ontworpen om sterk vervuilde oppervlakken in keukens en badkamers schoon te maken, met een hoog...
home
MICROVEZEL GLASWERK
- 1 pc
Mutyne glas microvezel is ideaal voor het reinigen van glazen oppervlakken zonder sporen achter te laten dankzij het zachte gevoel en sterk...
Dit traditionele Japanse mes (in de rechthoekige versie) ligt gemakkelijk en natuurlijk in de hand dankzij het lichte houten heft en snijdt alles dankzij het stalen lemmet en de roestvrijstalen coating net boven het altijd scherpe lemmet. De enige voorwaarde om dit mes in goede staat te houden, is het steeds goed te behandelen: na elke snede zorgvuldig schoonmaken met koud water en onmiddellijk afdrogen om te voorkomen dat de snijkant roest.Een nakiri mes wordt gekenmerkt door een zeer recht lemmet om het snijvlak zo goed mogelijk te benutten. Het is ultra dun en vlijmscherp. Hierdoor kunt u zeer dun en met grote precisie snijden.BELANGRIJKE OPMERKINGEN: ALLEEN gebruiken op een houten of plastic snijplank. Gebruik messen niet voor andere doeleinden dan voedselbereiding. ALLEEN VOOR CULINAIR GEBRUIK.