Kombu zeewier: rijk aan ijzer (5 keer meer dan spinazie), calcium (8 keer meer dan melk), kalium en jodium. Vitamine A, B2, B6, B12.Soms verschijnt er een kleine film of witachtige kristallisaties op algen (vooral op Kombu): - het is geen schimmel of gebrek aan kwaliteit, integendeel! Het is gewoon een afgifte van de slijmerige sappen die kunnen optreden op zeer vers geoogste Kombu op het moment van drogen en daarom zeer beladen met minerale zouten en alginaatachtige slijmstoffen ... Zeer goed voor de gezondheid en om het goed koken van de peulvruchten! Kalium geeft soms ook een soort bloemen in kleine witte naalden, met een zoute en licht bittere smaak.
Ingrediënten
Kombu (Laminaria digtata)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
13 andere producten in dezelfde categorie:
japanse-en-macrobiotische-bulk
ARAME
- 1 kg
Arame is met zijn zoete en milde smaak een goede manier om kennis te maken met zeewieren in het dagelijkse menu. Met zijn discrete smaak is arame...
japanse-en-macrobiotische-bulk
SOJAMISO ONGEPASTEURISEERD
- 10 kg
Hatcho miso van soja is de meest geconcentreerde miso en is beschouwd als de meest gunstige miso voor de gezondheid. Hij is gemaakt van sojabonen...
japanse-en-macrobiotische-bulk
RIJSTMISO YAMAKI ONGEPASTEURISEERD
- 10 kg
Deze krachtige Genmai rijst miso is gemaakt volgens traditionele methodes. Hij rijpt gedurende 2/3 jaar in eiken vaten. Rijst miso heeft...
japanse-en-macrobiotische-bulk
GERSTMISO ONGEPAST. YAMAKI
- 10 kg
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder...
japanse-en-macrobiotische-bulk
UMEBOSHI
- 10 kg
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...
japanse-en-macrobiotische-bulk
UMEBOSHI PASTA
- 4 kg
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...
japanse-en-macrobiotische-bulk
WAKAME
- 1 kg
Wakame, Undaria pinnatifida, is een zeewier van de kelp familie. Dit zeewier heeft een heel fijne textuur en een zachte en licht gejodeerde...
japanse-en-macrobiotische-bulk
GERSTMISO ONGEPASTEURISEERD
- 2,5 kg
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder...
japanse-en-macrobiotische-bulk
UMEBOSHI
- 1 kg
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...
japanse-en-macrobiotische-bulk
KOMBU JAPAN
- 1 kg
Kombu is een Japanse kelp variëteit en wordt in het koud water van het eiland Hokkaido verzameld. Hij bevat natuurlijk glutaminezuur die de smaken...
japanse-en-macrobiotische-bulk
UMEBOSHI PASTA
- 10 kg
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...
japanse-en-macrobiotische-bulk
HIJIKI
- 1 kg
Hijiki is een zwart zeewier met een uitgesproken smaak, die veel mineralen bevat . 20 minuten laten weken in water en nadien sauteren of laten...
Kombu zeewier: rijk aan ijzer (5 keer meer dan spinazie), calcium (8 keer meer dan melk), kalium en jodium. Vitamine A, B2, B6, B12.Soms verschijnt er een kleine film of witachtige kristallisaties op algen (vooral op Kombu): - het is geen schimmel of gebrek aan kwaliteit, integendeel! Het is gewoon een afgifte van de slijmerige sappen die kunnen optreden op zeer vers geoogste Kombu op het moment van drogen en daarom zeer beladen met minerale zouten en alginaatachtige slijmstoffen ... Zeer goed voor de gezondheid en om het goed koken van de peulvruchten! Kalium geeft soms ook een soort bloemen in kleine witte naalden, met een zoute en licht bittere smaak.