RIJSTMISO YAMAKI ONGEPASTEURISEERD - 10 kg

Ja
Productinformatie
Referentie : JMR3
Merk : TERRASANA
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 8713576071467
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : BULK
Subcategorie : Japanse en macrobiotische bulk

Productbeschrijving

Deze krachtige Genmai rijst miso is gemaakt volgens traditionele methodes. Hij rijpt gedurende 2/3 jaar in eiken vaten. Rijst miso heeft vergelijkbare eigenschappen met gerst miso maar heeft een licht zoetere smaak. Ideaal om licht te koken. Deze ongepasteuriseerde miso zit vol enzymen die de vertering helpen en het lichaam alkaliseren.


Ingrediënten
volle rijst, sojabonen, zeezout, koji ferment.

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :

13 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-bulk
UMEBOSHI - 10 kg
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...

(REF : JSUB3)

japanse-en-macrobiotische-bulk
KOMBU ROYAL - 1 kg
Kombu zeewier: rijk aan ijzer (5 keer meer dan spinazie), calcium (8 keer meer dan melk), kalium en jodium. Vitamine A, B2, B6, B12.Soms verschijnt...

(REF : BAK1)

japanse-en-macrobiotische-bulk
KOMBU JAPAN - 1 kg
Kombu is een Japanse kelp variëteit en wordt in het koud water van het eiland Hokkaido verzameld. Hij bevat natuurlijk glutaminezuur die de smaken...

(REF : JAK11)

japanse-en-macrobiotische-bulk
BRUINE RIJSTMISO ONGEPASTEURISEERD - 2,5 kg
Deze krachtige Genmai rijst miso is gemaakt volgens traditionele methodes. Hij rijpt gedurende 2/3 jaar in eiken vaten. Rijst miso heeft...

(REF : JMR4)

japanse-en-macrobiotische-bulk
GERSTMISO ONGEPASTEURISEERD - 2,5 kg
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder...

(REF : JMB4)

japanse-en-macrobiotische-bulk
SOJAMISO ONGEPASTEURISEERD - 10 kg
Hatcho miso van soja is de meest geconcentreerde miso en is beschouwd als de meest gunstige miso voor de gezondheid. Hij is gemaakt van sojabonen...

(REF : JMH4)

japanse-en-macrobiotische-bulk
UMEBOSHI - 1 kg
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...

(REF : JSUB1)

japanse-en-macrobiotische-bulk
GERSTMISO ONGEPAST. YAMAKI - 10 kg
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder...

(REF : JMB3)

japanse-en-macrobiotische-bulk
HIJIKI - 1 kg
Hijiki is een zwart zeewier met een uitgesproken smaak, die veel mineralen bevat . 20 minuten laten weken in water en nadien sauteren of laten...

(REF : JAH1)

japanse-en-macrobiotische-bulk
WAKAME - 1 kg
Wakame, Undaria pinnatifida, is een zeewier van de kelp familie. Dit zeewier heeft een heel fijne textuur en een zachte en licht gejodeerde...

(REF : BAWF5)

japanse-en-macrobiotische-bulk
ARAME - 1 kg
Arame is met zijn zoete en milde smaak een goede manier om kennis te maken met zeewieren in het dagelijkse menu. Met zijn discrete smaak is arame...

(REF : JAA1)

japanse-en-macrobiotische-bulk
UMEBOSHI PASTA - 4 kg
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...

(REF : JSPU5)

japanse-en-macrobiotische-bulk
UMEBOSHI PASTA - 10 kg
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...

(REF : JSPU3)