Kuzu is het natuurlijk zetmeel gewonnen uit een van de krachtigste planten uit de bergen van Japan. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale smaak en men gebruikt het voor het indikken van soepen, binden van sappen en sauzen en om desserten structuur te geven. Ook medicinaal te gebruiken als kuzupapje tegen spijsverteringsproblemen.
16 andere producten in dezelfde categorie:
japanse-en-macrobiotische-prod
KOMBU JAPAN
- 1 kg
Kombu is een Japanse kelp variëteit en wordt in het koud water van het eiland Hokkaido verzameld. Hij bevat natuurlijk glutaminezuur die de smaken...
japanse-en-macrobiotische-prod
AMASAKE GIERST
- 370 gr
Gierst amasake. Amasake is een gefermenteerde granenbrij die zoet van smaak is, gebruikt in Japan als basisingrediënt in dranken en desserts.
japanse-en-macrobiotische-prod
WITTE RIJSTMISO SHIRO MISO
- 250 gr
Witte miso is een jonge miso van enkel maanden, ook wel hatcho miso genoemd. Witte rijstmiso heeft een romige zachtheid en een licht gezouten...
japanse-en-macrobiotische-prod
VOLLE RIJST NOEDELS
- 200 gr
Makkelijk te bereiden. Deze volwaardige rijstnoedels voegen een Oosters accent toe aan uw maaltijden. De biologische rijst van hoge kwaliteit en...
japanse-en-macrobiotische-prod
RAMEN SHOYU SOJASAUS
- 210 gr
Clearspring Organic Wheat Ramen Noodles maken een snelle en bevredigende maaltijd met alle voedende voordelen van de beste, gezonde ingrediënten....
japanse-en-macrobiotische-prod
BIFUN (ENGELENHAAR) WITTE RIJST
- 150 gr
Bifun zijn zeer fijne rijstnoedels die volledig uit rijstzetmeel bestaan. Ze worden in soepen en salades gebruikt. Zonder glutenBereiding: aan...
japanse-en-macrobiotische-prod
RIJST POMPOEN GEMBER NOEDELS
- 250 gr
Glutenvrije volle rijst noedels, met pompoen en gember. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze...
japanse-en-macrobiotische-prod
NIGARI
- 250 gr
Nigari is een natuurlijk kristal van magnesiumchloride uit de zee. In de keuken wordt hij vooral gebruikt om sojamelk te stremmen om tofu te maken....
japanse-en-macrobiotische-prod
UMAMIPASTA GEMBER
- 150 gr
Umami betekent letterlijk 'lekkere heerlijkheid' en is de originele Japanse vijfde smaak. Clearsprings authentieke Japanse umamipasta kan worden...
japanse-en-macrobiotische-prod
TERIYAKI SOJASAUS
- 150 ml
Teryaki saus is een traditionele soja saus. Deze bijzondere saus kent een naturrlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...
japanse-en-macrobiotische-prod
UMEBOSHI PASTA
- 4 kg
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...
japanse-en-macrobiotische-prod
VOLLE SUSHI RIJST
- 500 gr
VVolle Clearspring rijst is perfect om lekkere en voedzame sushis te maken. De rijst is Selenio rijst, een variëteit rijst die verbouwd wordt in de...
japanse-en-macrobiotische-prod
WASABI PASTA
- 43 gr
Wasabi is een pikante groene en stimulerende pasta die zijn kenmerkende smaak geeft aan sushi schotels en sauzen. De wasabiwortel geeft de groene...
japanse-en-macrobiotische-prod
UMEBOSHI PASTA
- 10 kg
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...
japanse-en-macrobiotische-prod
RAMEN BRUINE RIJST
- 280 gr
Populair en trendy product, mooie en flexibele structuur. Heel goede aanvulling met andere Japanse/oriëntaalse producten en in tegenstelling tot de...
‹ ›
Kuzu is het natuurlijk zetmeel gewonnen uit een van de krachtigste planten uit de bergen van Japan. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale smaak en men gebruikt het voor het indikken van soepen, binden van sappen en sauzen en om desserten structuur te geven. Ook medicinaal te gebruiken als kuzupapje tegen spijsverteringsproblemen.