
japanse-en-macrobiotische-prod
KUZU WIT - 125 gr(REF : JSK4)
Teryaki saus is een traditionele soja saus. Deze bijzondere saus kent een naturrlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men gebruikt teryaki op het einde van de kooktijd, koud, of in een marinade om smaak te geven aan plantaardige eiwitten zoals tofu, seitan of tempeh.
(REF : JSK4)
(REF : JSA4)
(REF : JPRW)
(REF : JSM3)
(REF : JSVR4)
(REF : JMRS)
(REF : JMH1)
(REF : CLAM21)
(REF : JSCU2)
(REF : JMR3)
(REF : TSRM2)
(REF : JMR2)
(REF : JSM2)
(REF : CLRN1)
(REF : JSK2)
(REF : JTM10)
Teryaki saus is een traditionele soja saus. Deze bijzondere saus kent een naturrlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men gebruikt teryaki op het einde van de kooktijd, koud, of in een marinade om smaak te geven aan plantaardige eiwitten zoals tofu, seitan of tempeh.