VOLLE RIJST WAKAME NOEDELS
- 250 gr
Glutenvrije volle rijst noedels met wakame zeewier. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed onder water staan. Een keer terug aan de kook, op middelmatig vuur zetten. 4-5 minuten laten koken. De noedels afgieten en schrikken in koud water.
Ingrediënten
volle rijstmeel, wakame(0,5%), water.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
japanse-en-macrobiotische-prod
TAMARI SOJASAUS
- 500 ml
De Vajra tamari is geconcentreerder dan de shoyu, hartig toevoegsel voor alle bereidingen van granen en gekookte of rauwe groenten. Vervangt op een...
japanse-en-macrobiotische-prod
AMASAKE HAVER
- 360 gr
Haver amasake. Amasake is een gefermenteerde granenbrij die zoet van smaak is, gebruikt in Japan als basisingrediënt in dranken en desserts.
japanse-en-macrobiotische-prod
GINGER PICKLE
- 60 gr
Met zijn frisse en pikante smaak stimuleert sushi gember de eetlust en helpt bij de vertering. Men dient het vaak op met sushi om de mond te...
japanse-en-macrobiotische-prod
UMEBOSHI PASTA
- 150 gr
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...
japanse-en-macrobiotische-prod
THAI RIJST NOEDELS
- 250 gr
Glutenvrije witte rijst noedels. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed onder water staan....
japanse-en-macrobiotische-prod
WITTE RIJSTMISO SHIRO MISO
- 250 gr
Witte miso is een jonge miso van enkel maanden, ook wel hatcho miso genoemd. Witte rijstmiso heeft een romige zachtheid en een licht gezouten...
japanse-en-macrobiotische-prod
SOJAMISO ONGEPASTEURISEERD
- 10 kg
Hatcho miso van soja is de meest geconcentreerde miso en is beschouwd als de meest gunstige miso voor de gezondheid. Hij is gemaakt van sojabonen...
japanse-en-macrobiotische-prod
BRUINE RIJSTAZIJN
- 2 L
Genmai Su rijstazijn is gemaakt in Kyushu in het zuiden van Japan volgens een traditionele fermentatietechniek in aardewerken, begraven potten....
japanse-en-macrobiotische-prod
KOMBU ROYAL
- 1 kg
Kombu zeewier: rijk aan ijzer (5 keer meer dan spinazie), calcium (8 keer meer dan melk), kalium en jodium. Vitamine A, B2, B6, B12.Soms verschijnt...
japanse-en-macrobiotische-prod
BRUINE RIJST KOJI
- 500 gr
Genmai koji bestaat uit gefermenteerde volle rijst. Wordt gebruikt om miso en sojasaus te laten fermenteren.
japanse-en-macrobiotische-prod
TERIYAKI SOJA SAUS
- 250 ml
Teriyaki saus is een traditionele sojasaus. Deze bijzondere saus kent een natuurlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...
japanse-en-macrobiotische-prod
SUSHI GEMBER PICKLE
- 50 gr
Sushi Ginger. Met zijn frisse, pittige smaak is de Clearspring Sushi Ginger een stimulatie voor de smaakpapillen. Hij wordt bijna altijd opgediend...
japanse-en-macrobiotische-prod
GOMASIO
- 1,5 kg
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...
japanse-en-macrobiotische-prod
KUZU WIT
- 125 gr
Kuzu is het natuurlijk zetmeel gewonnen uit een van de krachtigste planten uit de bergen van Japan. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale...
japanse-en-macrobiotische-prod
SOJAMISO ONGEPASTEURISEERD
- 300 gr
Hatcho miso van soja is de meest geconcentreerde miso en is beschouwd als de meest gunstige miso voor de gezondheid. Hij is gemaakt van sojabonen...
‹ ›
Glutenvrije volle rijst noedels met wakame zeewier. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed onder water staan. Een keer terug aan de kook, op middelmatig vuur zetten. 4-5 minuten laten koken. De noedels afgieten en schrikken in koud water.