Charmeux met eekhoorntjesbrood (+/- 3,5 kg)

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : 20080
Melktype : Gepasteuriseerde koemelk
Ferment : Melkzuurfermenten
THT : Best voor
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 8714565003292
Familie : Verse producten (Delibio)
Categorie : ZUIVEL
Subcategorie : Kaas van koemelk

Ingrediënten
MELK, zout, eekhoorntjesbrood, natuurlijk paddenstoelenaroma, zuursel, stremsel, rode bacteriën

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

kaas-van-koemelk
Munster A.O.P (+/- 800 gr)

(REF : 21370)

kaas-van-koemelk
La mère Michèle (240 gr)

(REF : 21437)

kaas-van-koemelk
Amour Rouge d'Antoine (+/- 750 gr)

(REF : 27507)

kaas-van-koemelk
Cream cheese met kruiden (150 gr)

(REF : 21671)

Raclette met...
  • Nieuw
kaas-van-koemelk
Raclette met jeneverbessen (+/- 4,5 kg)

(REF : 20377)

kaas-van-koemelk
Ricotta van Berloumi (250 gr)

(REF : 30071)

kaas-van-koemelk
PRECO - Le Saint Servais (+/- 4,5 kg)
Roue d’environ 5 kg, à pâte dure, non cuite. Ce fromage biologique au lait cru a été mis au point par Laurent Jamar à la ferme du Bois...

(REF : 20306)

kaas-van-koemelk
Raclette de Savoie met rauwe melk 1/2 wiel (+/- 3 kg)
Geperste ongekookte kaas van rauwe volle melk uit biologische landbouwKorst: morgée, oranjegeel Lichaam: Ivoor- tot strogeel, stevig en...

(REF : 22503)

kaas-van-koemelk
Parmezaan Reggiano BOB gemalen (60 gr)
Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Noord-Italië gemaakt van rauwe melk uit de biologische landbouw. Het is een harde, gekookte kaas die heel...

(REF : 26005)

kaas-van-koemelk
Parmezaan Reggiano Krullen (80 gr)
Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Noord-Italië gemaakt van rauwe melk uit de biologische landbouw. Het is een harde, gekookte kaas die heel...

(REF : 26004)

RUPTURE Reblochon (450...
  • Sold out
kaas-van-koemelk
RUPTURE Reblochon (450 gr)

(REF : 27801)

kaas-van-koemelk
Drie pepers raclette (+/- 4,5 kg)

(REF : 20370)

kaas-van-koemelk
Rauwe melk raclette gerookt in beukenhout 1/2 wiel (+/- 3 kg)
Geperste rauwe kaas van volle rauwe melk, traditioneel gerookt boven beukenhout gedurende 36 uur bij 20°C, biologisch geteeld.Korst: morgée, oranje...

(REF : 22504)

kaas-van-koemelk
Mozzarella (100 gr)

(REF : 26008)

kaas-van-koemelk
Cantal AOP (+/- 2,5 kg)

(REF : 27506)

kaas-van-koemelk
Brie (125 gr)

(REF : 27514)