Gouda Italiano (+/- 4 kg)

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : 20019
Melktype : Gepasteuriseerde koemelk
Ferment : Melkzuurfermenten
THT : Best voor
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 8714565001205
Familie : Verse producten (Delibio)
Categorie : ZUIVEL
Subcategorie : Kaas van koemelk

Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout, kuidenmix (basilicum, oregano, knoflook, tijm, tomaat en paprika)

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

kaas-van-koemelk
Gouda met komijn (+/- 4,5 kg)

(REF : 26391)

kaas-van-koemelk
Gekruid maquée met rauwe melk (195 gr)

(REF : 71815)

kaas-van-koemelk
Boulette de Houmont (250 gr)

(REF : 71816)

kaas-van-koemelk
Le crémeux (150 gr)

(REF : 23958)

kaas-van-koemelk
Ptit Robin (125 gr)

(REF : 71900)

kaas-van-koemelk
Meule de Savoie 1/8 ste wiel (+/- 5 kg)
Geperste gekookte kaas van rauwe volle melk uit biologische landbouwKorst: goudkleurige, strokleurige morgée korstPastei: dun en smeltend, ivoor-...

(REF : 22507)

kaas-van-koemelk
Gouda met noten (+/- 4 kg)
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc...

(REF : 20014)

kaas-van-koemelk
Gouda met wilde knoflook (+/- 4kg)

(REF : 20021)

kaas-van-koemelk
Brin de Folie met bier (Beaurinois) (+/- 2,6 kg)

(REF : 21903)

kaas-van-koemelk
Gouda jong (+/- 4 kg)

(REF : 20001)

kaas-van-koemelk
Li Ptit Rossê (180 gr)

(REF : 20313)

kaas-van-koemelk
Pas de rouge, Trappisten stijl (+/- 2,5 kg)

(REF : 20415)

kaas-van-koemelk
Gesneden lactosevrije Gouda kaas (150 gr)

(REF : 71902)

kaas-van-koemelk
Brie natuur (+/- 1,5 kg)

(REF : 22005)

kaas-van-koemelk
Maquée (Platte Kaas) de Manhay bieslook & ui (250gr)
Gepasteuriseerde volvette fromage blanc met 30% vet in de droge stof, gegarneerd met stukjes ui en bieslook

(REF : 20327)

kaas-van-koemelk
Comté Juraflore 1/8 (+/- 5 kg)
Deze kaas wordt gemaakt van rauwe koemelk. Het is een geperste, gekookte pasta met een gezouten oppervlak, een gewreven korst, stevig en korrelig,...

(REF : 23901)