Crémeux de Bourgogne onder deksel (1,5 kg)
Crémeux de Bourgogne is een kaas verrijkt met room. Hij brengt frisheid en zachtheid. De smeltende textuur brengt aroma's van verse room met een vleugje boter naar boven.
Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout, calciumchloride
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas-van-koemelk
Le Filou mager (+/- 2,5 kg)
Deze geperste koemelktomme van biologische halfvolle rauwe melk rijpt 2 tot 3 maanden in een kelder. De naam komt van een klant, een beetje een...
kaas-van-koemelk
St-Félicien keramiek (150 gr)
De grote broer van Saint-Marcellin IGP in zijn productie- en raffinagemethode, de Saint-Félicien Bio Vercors Melk is dikker, voller en romiger. De...
kaas-van-koemelk
Reblochon fruitier AOP (+/- 450 gr)
Deze historische kaas uit de Haute-Savoie wordt gemaakt van zachte rauwe melk en rijpt 21 dagen. Hij dankt zijn naam aan een oude lokale traditie...
kaas-van-koemelk
Taleggio DOP (+/- 2 kg)
Taleggio DOP BIO is een zachte kaas die wordt geproduceerd in de valleien van Lombardije en andere regio's in Noord-Italië. Hij wordt gemaakt van...
Crémeux de Bourgogne is een kaas verrijkt met room. Hij brengt frisheid en zachtheid. De smeltende textuur brengt aroma's van verse room met een vleugje boter naar boven.