Parmezaan Reggiano 12 maanden (+/- 5kg)

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : 26010
Merk : AMBROSI
Melktype : Rauwe koemelk
Ferment : -
THT : Best voor
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 2657097111119
Familie : Verse producten (Delibio)
Categorie : ZUIVEL
Subcategorie : Kaas van koemelk

Productbeschrijving

Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Noord-Italië gemaakt van rauwe melk uit de biologische landbouw. Het is een harde, gekookte kaas die heel langzaam rijpt. Het heeft de Beschermde Oorsprongsbenaming sinds 1934. Verkrijgbaar in 3 kg (24 maanden), blokken van 200 gr, schaafsel en geraspt.


Ingrediënten
LAIT, sel, présure

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

kaas-van-koemelk
Gesneden lactosevrij Edam (150 gr)

(REF : 71906)

kaas-van-koemelk
Tomme de Stavelot (+/- 1,7 kg)

(REF : 26805)

kaas-van-koemelk
Coeur de Paille (+/- 1,2 kg)

(REF : 24104)

kaas-van-koemelk
Extra oude Gouda - Goud (+/- 4 kg)
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc...

(REF : 20015)

Raclette met...
  • Nieuw
kaas-van-koemelk
Raclette met jeneverbessen (+/- 4,5 kg)

(REF : 20377)

kaas-van-koemelk
Reblochon (450 gr)

(REF : 27801)

kaas-van-koemelk
Charmeux drie pepers (+/- 3.5kg)

(REF : 20027)

kaas-van-koemelk
Le Petit Lathuy (300 gr)
Le Petit Lathuy est un fromage bio à pâte molle fabriqué à partir de lait cru de vache uniquement, de la forme de petite roue de 12 cm de diamètre,...

(REF : 20303)

kaas-van-koemelk
Le Doré de Lathuy (300 gr)
Fromage bio artisanal à pâte molle et à croûte fleurie. Il est fabriqué à partir de lait cru biologique de très grande qualité. Fromage fabriqué à...

(REF : 203041)

kaas-van-koemelk
Herve AOP (100 gr)

(REF : 21419)

kaas-van-koemelk
Parmesan Reggiano BOB 22 maanden (1/8 meule - +/- 4,5 kg)

(REF : 29010)

kaas-van-koemelk
Boulette de Houmont (250 gr)

(REF : 71816)

kaas-van-koemelk
Blanc Coucou poivre (+/- 2 kg)

(REF : 22104)

kaas-van-koemelk
Parmezaan Reggiano Krullen (80 gr)
Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Noord-Italië gemaakt van rauwe melk uit de biologische landbouw. Het is een harde, gekookte kaas die heel...

(REF : 26004)

kaas-van-koemelk
Le Filou mager (+/- 2,5 kg)

(REF : 21416)

kaas-van-koemelk
Mager maquée met rauwe melk (195 gr)

(REF : 71814)