Pérail de brebis (schaap) (150 gr)
Ingrediënten
Melk, stremsel, fermenten, zout
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas-van-schapenlmelk
Pecorino Romano oud (+/- 1,5 kg)
Le lait de vache jersiaise est mondialement reconnu pour sa richesse en calcium (+25 %), phosphore (+ 20 %), en vitamines et en oligo-éléments....
kaas-van-schapenlmelk
Tomme 3 soorten melk (+/- 2,2 kg)
Handgevormde kaas gemaakt van 3 volle melken (schapen-, koeien- en geitenmelk).Semi-geperste kaas met een soepele, licht open textuur.Koperbruine...
kaas-van-schapenlmelk
Roquefort Papillon AOP (+/- 1,350 kg)
Roquefort AOP (Appelation d'origine protégée), fromage à pâte persillée au lait de brebis cru et entier. Aveyron, France. Disponible en 1/2 pain de...
kaas-van-schapenlmelk
Fleurs de brebis (+/- 1 kg)
Traditionele productie van zachte gerijpte kaas met een gemengde korst gemaakt van gepasteuriseerde melk3 weken gerijptSmeltzachte, romige textuur...
kaas-van-schapenlmelk
Douceur du Tarn (+/- 1,7 kg)
Handgevormde kaas van volle schapenmelk.Half geperste pasta, fijn geperst.Soepele textuur.Geelbruine gewassen korst.