Parmezaan Reggiano 12 maanden (+/- 5kg)

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : 26010
Merk : AMBROSI
Melktype : Rauwe koemelk
Ferment : -
THT : Best voor
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 2657097111119
Familie : Verse producten (Delibio)
Categorie : Zuivel
Subcategorie : Kaas

Productbeschrijving

Biologische Parmigiano Reggiano BOB is een harde kaas gemaakt van rauwe koemelk in de regio's Parma, Reggio Emilia, Modena en Mantua in Italië. Deze kaas is I.C.E.A. gecertificeerd en voldoet aan de kwaliteits- en rijpingscriteria van het Consortium Parmigiano Reggiano. De kaas rijpt 12 maanden, waardoor hij een complexe, zoute, licht fruitige smaak krijgt en een kruimelige textuur.


Ingrediënten
MELK, zout, stremsel

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie: