
schapenmelk
Tomme de brebis (schaap) van Monts de Lacaune (+/- 4 kg)(REF : 25903)
Biologische Parmigiano Reggiano BOB is een harde kaas gemaakt van rauwe koemelk in de regio's Parma, Reggio Emilia, Modena en Mantua in Italië. Deze kaas is I.C.E.A. gecertificeerd en voldoet aan de kwaliteits- en rijpingscriteria van het Consortium Parmigiano Reggiano. De kaas rijpt 12 maanden, waardoor hij een complexe, zoute, licht fruitige smaak krijgt en een kruimelige textuur.
(REF : 25903)
(REF : 20374)
(REF : 21418)
(REF : 21010)
(REF : 27509)
(REF : 21362)
(REF : 22104)
(REF : 20315)
(REF : 21370)
(REF : 21023)
(REF : 20006)
(REF : 27306)
(REF : 21412)
(REF : 21417)
(REF : 71815)
(REF : 20079)
Biologische Parmigiano Reggiano BOB is een harde kaas gemaakt van rauwe koemelk in de regio's Parma, Reggio Emilia, Modena en Mantua in Italië. Deze kaas is I.C.E.A. gecertificeerd en voldoet aan de kwaliteits- en rijpingscriteria van het Consortium Parmigiano Reggiano. De kaas rijpt 12 maanden, waardoor hij een complexe, zoute, licht fruitige smaak krijgt en een kruimelige textuur.