Charmeux van geit (+/- 3,5 kg)
Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout, rode bacteriën
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas
Crottin affiné (100 gr) BULK
Deze geitenkaas wordt (half)gerijpt in een kelder gedurende 10 tot 15 dagen. De naam komt van het woord “crot” in Berrichon (een Romaanse taal),...
kaas
Mascarpone (250 gr)
CASAMIA Organic Mascarpone wordt uitsluitend gemaakt van Italiaanse koemelk uit de biologische landbouw. Het hoge vetgehalte (48%) geeft het een...
kaas
PRECO - Sainte Maure Natuur (450 gr)
Deze milde geitenkaas rijpt ongeveer 10 dagen in onze kelders. De naam komt van het Oudfranse “maure” dat “zwart” betekent. Sainte Maure, de zwarte...
kaas
Mère Michèle (240 gr)
Deze zachte kaas van koemelk van het Reblochon-type rijpt ongeveer 20 dagen in onze kelders. De naam komt van de voornaam van Michèle, de vrouw van...
kaas
Parmezaan Reggiano BOB gemalen (60 gr)
Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Italië gemaakt van ongepasteuriseerde koemelk. Deze Parmezaanse kaas is een harde, gekookte kaas met een...
kaas
Lou Larzac Pérail (150 gr)
Een zachte, volle kaas met een fijne, licht heuvelachtige korst. Deze witte kaas heeft een romige textuur.