Ingrediënten
MELK, fermenten
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas
Gouda van geit met peper (+/- 5 kg)
Mèkkerstee au poivre is een biologische geitenkaas met een rijke mix van zwarte peper, ui, koriander en paprikapoeder. Dit maakt deze geitenkaas...
kaas
Emmental blok (+/- 3 kg)
Emmental Valmartin komt oorspronkelijk uit Beieren en wordt geproduceerd in hun eigen kaasmakerij met melk van hun eigen weilanden: de sleutel tot...
kaas
Gouda van geit fenegriek (+/- 5 kg)
Mèkkerstee Fenugrec is een biologische geitenkaas die een licht nootachtige smaak krijgt door de toevoeging van fenegriekzaad. Deze geitenkaas is 8...
kaas
Extra oude Gouda - Goud (+/- 4 kg)
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc...
kaas
Le Picoleur (300 gr)
Deze romige kaas van koemelk rijpt tussen de 12 en 15 dagen. De naam komt van het epicuristische karakter van Daniel, oprichter en...
kaas
Roquefort Papillon AOP portie (100 gr)
Papillon Roquefort is ook verkrijgbaar in porties! In de kaasmakerij Papillon in Roquefort-sur-Soulzon, in het hart van Aveyron, werd in 1906 de...
kaas
Le Cabécou (3 x 35 gr)
Cabécou komt van het Occitaanse woord voor geit, Cabre. Onder de bloomachtige korst onthult deze zachte kaas een smeltende kern die zich na verloop...