Papillon Roquefort is ook verkrijgbaar in porties! In de kaasmakerij Papillon in Roquefort-sur-Soulzon, in het hart van Aveyron, werd in 1906 de BOB-kaas Roquefort Papillon geboren. De kaas onderscheidt zich in de eerste plaats door zijn witte korst en het intense blauw dat de grote en talrijke holtes rijkelijk dooradert. In de mond ontwikkelt de smeuïge, soepele textuur een heerlijke, smeltende smaak, met een typische, krachtige, langdurige smaak. Roquefort Papillon is een delicatesse op een sneetje brood aan het einde van de maaltijd, maar ook een waardevolle bondgenoot in de keuken, die gerechten verrijkt met subtiele, verfijnde smaken.
Papillon Roquefort is ook verkrijgbaar in porties! In de kaasmakerij Papillon in Roquefort-sur-Soulzon, in het hart van Aveyron, werd in 1906 de BOB-kaas Roquefort Papillon geboren. De kaas onderscheidt zich in de eerste plaats door zijn witte korst en het intense blauw dat de grote en talrijke holtes rijkelijk dooradert. In de mond ontwikkelt de smeuïge, soepele textuur een heerlijke, smeltende smaak, met een typische, krachtige, langdurige smaak. Roquefort Papillon is een delicatesse op een sneetje brood aan het einde van de maaltijd, maar ook een waardevolle bondgenoot in de keuken, die gerechten verrijkt met subtiele, verfijnde smaken.