PRECO - Le Grand Fagnê (+/- 700 gr)
Biologische kaas van gethermiseerde koemelk, zacht, met een saffraankleurige gemengde korst
Ingrediënten
Gepasteuriseerde koemelk, zout, melk enzymen, geotrichum, dierlijk stremsel, kleurstof : Annatto Norbixine
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas
Mamé Vî Bleu (+/- 450 gr)
Deze zachte, blauwgeaderde koeienkaas rijpt tussen de 4 en 6 weken in een kelder. De naam komt van Mamé = vriendelijk en Vi Bleu = het oude blauw....
kaas
Emmental portie (220 gr)
Emmental Valmartin komt oorspronkelijk uit Beieren en wordt geproduceerd in hun eigen kaasmakerij met melk van hun eigen weilanden: de sleutel tot...
kaas
Douceur du Tarn (+/- 1,7 kg)
Handgevormde kaas van volle schapenmelk.Half geperste pasta, fijn geperst.Soepele textuur.Geelbruine gewassen korst.
kaas
Coeur de Paille (+/- 1,2 kg)
Deze kaas, gemaakt van gepasteuriseerde koemelk, is verrassend zacht en romig, en zal je verbazen met zijn zachtheid en gulheid.
kaas
De twee cabécous (2 x 70 gr)
Deze traditionele melkzuurkaas uit het zuidwesten van Frankrijk is klein van formaat en ontwikkelt een krachtige smaak naarmate hij langer rijpt...
kaas
Mekkertaler (+/- 8 kg)
Dankzij traditionele knowhow is deze heerlijke geitenkaas met zijn mooie ronde gaten (type Emmental) gemaakt volgens een speciaal recept. Een milde...
kaas
Tomme 3 soorten melk (+/- 2,2 kg)
Handgevormde kaas gemaakt van 3 volle melken (schapen-, koeien- en geitenmelk).Semi-geperste kaas met een soepele, licht open textuur.Koperbruine...
Biologische kaas van gethermiseerde koemelk, zacht, met een saffraankleurige gemengde korst