Raclette met Espelette peper (+/- 4,5 kg)
Ingrediënten
MELK, zout uit de Camargue, stremsel, fermenten, pepers
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas
Ricotta van Berloumi (250 gr)
Ricotta van Berloumi is een echte ricotta boordevol gezonde wei-eiwitten. Het wordt uitsluitend gemaakt van de zoete kaaswei die overblijft nadat...
kaas
Petit Scley (200 gr)
Deze geitenkaas wordt (half)gerijpt in een kelder gedurende 10 tot 12 dagen. De naam komt van een plaats naast de kaasmakerij van Gros Chêne, waar...
kaas
Lactosevrij parmezaanse kaas (150 gr)
De authentieke Parmigiano Reggiano van Danatel is afkomstig van een kleine familieboerderij in de regio Emilia-Romagna. Hij rijpt 18 maanden, is...
kaas
Gruyère portie (200 gr)
Gruyère wordt gemaakt met biologische melk van boerderijen die de richtlijnen van BIO-Suisse nauwgezet naleven. Hij wordt gemaakt volgens een...
kaas
Gouda van geit fenegriek (+/- 5 kg)
Mèkkerstee Fenugrec is een biologische geitenkaas die een licht nootachtige smaak krijgt door de toevoeging van fenegriekzaad. Deze geitenkaas is 8...
kaas
St-Marcellin keramiek (80 gr)
Saint-Marcellin is een kleine kaas van 80 gram, bekend en gewaardeerd door kaasliefhebbers, en heeft sinds 2013 een BGA-status. De oorsprong ervan...
kaas
PRECO - Geitenkaas faisselle (250 g)
Faisselle is een verse geitenkaas. De naam komt van de mandvormige vorm die een “faisselle” wordt genoemd en waarin de gestremde melk wordt...
kaas
Gouda van geit jong belegen (+/- 7 kg)
Mèkkerstee affiné is een heerlijke biologische geitenkaas op ambachtelijke wijze gemaakt. De kaas rijpt 4 maanden en is vol van smaak en erg romig.
kaas
Gouda van geit Italiaans (+/- 5 kg)
Mèkkerstee met Italiaanse kruiden is een heerlijke biologische geitenkaas verrijkt met een selectie Italiaanse kruiden. Dit geeft de kaas een...