

Biquedon (100 gr) BULK



Deze geitenkaas wordt tussen de 10 en 15 dagen (half)gerijpt in onze kelders. De naam, het geesteskind van een trouwe klant, is een samentrekking van Pelardon (een geitenkaas uit de Languedoc met BOB-status) en biquette (de liefkozende bijnaam van de geit). Het heeft een aantrekkelijke ivoorkleurige korst en een witte pasta die halfvers en vochtig is. Het heeft een milde smaak en een zachte, romige textuur. Hij is heerlijk op een kaasplateau, geroosterd in de oven op een groene salade, in een geitenzalmquiche, enz.
(REF : 20371)
(REF : 21003)
(REF : 21419)
(REF : 21635)
(REF : 30175)
(REF : 21371)
(REF : 71815)
(REF : 73854)
(REF : 26411)
(REF : 21002)
(REF : 20027)
(REF : 20079)
(REF : 24108)
(REF : 20082)
(REF : 71901)
(REF : 20374)
Deze geitenkaas wordt tussen de 10 en 15 dagen (half)gerijpt in onze kelders. De naam, het geesteskind van een trouwe klant, is een samentrekking van Pelardon (een geitenkaas uit de Languedoc met BOB-status) en biquette (de liefkozende bijnaam van de geit). Het heeft een aantrekkelijke ivoorkleurige korst en een witte pasta die halfvers en vochtig is. Het heeft een milde smaak en een zachte, romige textuur. Hij is heerlijk op een kaasplateau, geroosterd in de oven op een groene salade, in een geitenzalmquiche, enz.