
kaas
Le Pain met daslook (+/- 2.7 kg)(REF : 20312)
Deze geitenkaas wordt (half)gerijpt in een kelder gedurende 10 tot 12 dagen. De naam komt van een plaats naast de kaasmakerij van Gros Chêne, waar oude smederijen stonden. Op het etiket staat een geit afgebeeld die rust op het aambeeld van de smederij. De ivoorkleurige korst is licht gebloemd en de witte, frisse, halfvochtige kaasmassa heeft een zachte, romige textuur. De kaas kan worden gegeten als kaasplateau, aperitiefblokjes, enz.
(REF : 20312)
(REF : 21473)
(REF : 20078)
(REF : 24106)
(REF : 210011)
(REF : 21371)
(REF : 20026)
(REF : 24702)
(REF : 20369)
(REF : 21424)
(REF : 22111)
(REF : 21830)
(REF : 73750)
(REF : 21436)
(REF : 71906)
(REF : 20006)
Deze geitenkaas wordt (half)gerijpt in een kelder gedurende 10 tot 12 dagen. De naam komt van een plaats naast de kaasmakerij van Gros Chêne, waar oude smederijen stonden. Op het etiket staat een geit afgebeeld die rust op het aambeeld van de smederij. De ivoorkleurige korst is licht gebloemd en de witte, frisse, halfvochtige kaasmassa heeft een zachte, romige textuur. De kaas kan worden gegeten als kaasplateau, aperitiefblokjes, enz.