Deze verse schapenkaas is bedekt met biologische Provençaalse kruiden (tijm, bonenkruid, oregano, marjolein en rozemarijn) en rijpt tussen 10 en 12 dagen in onze kelders. De naam komt van een combinatie van folie, wat blad betekent, en bergère, wat herderin betekent. Op het etiket staat een schaap dat de Franse Cancan danst. Hij heeft een witte pasta en een frisse, smeltende textuur. De smaak is mild en zeer geurig. Hij is heerlijk op een kaasplankje, als aperitief...
Deze verse schapenkaas is bedekt met biologische Provençaalse kruiden (tijm, bonenkruid, oregano, marjolein en rozemarijn) en rijpt tussen 10 en 12 dagen in onze kelders. De naam komt van een combinatie van folie, wat blad betekent, en bergère, wat herderin betekent. Op het etiket staat een schaap dat de Franse Cancan danst. Hij heeft een witte pasta en een frisse, smeltende textuur. De smaak is mild en zeer geurig. Hij is heerlijk op een kaasplankje, als aperitief...