Gouda met noten (+/- 4 kg)
Ingrediënten
MELK, WALNOTEN 4,1%, zout, natuurlijk WALNOTENaroma, fermenten, microbieel stollingsmiddel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Geraspte kaas (200 gr)
Deze halfharde geperste kaas is gemaakt van biologisch geteelde koemelk. Hij is romig en mild en zal je gratins of pastagerechten verrukken.
koemelk
Gruyère 1/8 wiel (+/- 4,5 kg)
Gruyère wordt gemaakt met biologische melk van boerderijen die de richtlijnen van BIO-Suisse nauwgezet naleven. Hij wordt gemaakt volgens een...
koemelk
Smeerkaas natuur (150 gr)
Deze 100% recyclebare kartonnen gewone kaas is gemaakt van gepasteuriseerde melk uit Bretagne. De dikke, romige textuur zonder toevoegingen of...
koemelk
Le Valèt (+/- 3 kg)
De jonge versie van Valèt (2 tot 6 maanden gerijpt) is een halfharde kaas met een ronde, zachte smaak en een subtiele, aanhoudende afdronk. Bij...
koemelk
Le crémeux (150 gr)
Romige, zachte kaas uit de regio van het Pays de Herve, met een milde en frisse smaak en een licht boterachtig accent.
koemelk
Ricotta van Berloumi (250 gr)
Ricotta van Berloumi is een echte ricotta boordevol gezonde wei-eiwitten. Het wordt uitsluitend gemaakt van de zoete kaaswei die overblijft nadat...
koemelk
Li Grand Rossê (+/- 1,3 kg)
Een grotere versie van Li P'tit Rossê, Grand Rossê is een zachte biologische kaas. Hij heeft dezelfde eigenschappen als Li P'tit Rossê, maar in een...
‹ ›
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc meilleur pour la santé car il contient plus d’acides gras (Omega 3 et ALC - acide linoléique conjugué) lesquels sont bénéfiques pour le cœur et les vaisseaux sanguins.Aucun additif n’est ajouté lors de la production du fromage. Beaucoup d’atten...