

Taleggio DOP (+/- 2 kg)


Taleggio DOP BIO is een zachte kaas die wordt geproduceerd in de valleien van Lombardije en andere regio's in Noord-Italië. Hij wordt gemaakt van rauwe volle koemelk en draagt het DOP-label (Denominazione di Origine Protetta), dat de herkomst en traditionele productiemethoden certificeert. Met zijn gewassen korst en romige pasta biedt deze kaas fruitige, licht pikante smaken en een textuur die smelt op de tong. De biologische productiemethode garandeert een superieure kwaliteit met respect voor het milieu.
(REF : 26391)
(REF : 27515)
(REF : 20008)
(REF : 20021)
(REF : 22003)
(REF : 27303)
(REF : 26411)
(REF : 26100)
(REF : 21411)
(REF : 22507)
(REF : 20029)
(REF : 20004)
(REF : 21629)
(REF : 20303)
(REF : 26006)
(REF : 20314)
Taleggio DOP BIO is een zachte kaas die wordt geproduceerd in de valleien van Lombardije en andere regio's in Noord-Italië. Hij wordt gemaakt van rauwe volle koemelk en draagt het DOP-label (Denominazione di Origine Protetta), dat de herkomst en traditionele productiemethoden certificeert. Met zijn gewassen korst en romige pasta biedt deze kaas fruitige, licht pikante smaken en een textuur die smelt op de tong. De biologische productiemethode garandeert een superieure kwaliteit met respect voor het milieu.