Ardenner Basilicum (+/- 3 kg)
Ingrediënten
MELK, zout, basilicum, knoflook, fermenten, stremsel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Geraspt emmental (200 gr)
Emmental Valmartin komt oorspronkelijk uit Beieren en wordt geproduceerd in hun eigen kaasmakerij met melk van hun eigen weilanden: de sleutel tot...
koemelk
Petit crémeux (250 gr)
Deze dubbele romige koeienkaas rijpt tussen de 10 en 12 dagen. De oorsprong van zijn naam verwijst naar zijn kleine formaat en rijke, romige...
koemelk
Le Pain (+/- 2,6 kg)
Basé sur la tradition des fromages d’abbaye, le Pain Bioferme est produit à partir de lait cru biologique d’une qualité exceptionnelle. Sa croûte...
koemelk
Le crémeux (150 gr)
Romige, zachte kaas uit de regio van het Pays de Herve, met een milde en frisse smaak en een licht boterachtig accent.
koemelk
Gouda Italiano (+/- 4 kg)
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc...
koemelk
St-Félicien keramiek (150 gr)
De grote broer van Saint-Marcellin IGP in zijn productie- en raffinagemethode, de Saint-Félicien Bio Vercors Melk is dikker, voller en romiger. De...