Lactosevrije mozzarella (100 gr)
Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout, lactase
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Taleggio DOP (+/- 2 kg)
Taleggio DOP BIO is een zachte kaas die wordt geproduceerd in de valleien van Lombardije en andere regio's in Noord-Italië. Hij wordt gemaakt van...
koemelk
Tomme met komijn 1/2 wiel (+/- 2,8 kg)
Deze geperste, ongekookte tomme onderscheidt zich door zijn bloemige smaak met hele karwijzaadjes en zijn fijne, smeltzachte textuur. In combinatie...
koemelk
Li Ptit Rossê (180 gr)
Deze biologische zachte kaas heeft een vierkante vorm. Hij wordt verkocht in een klein formaat en zijn typische smaak lijkt op die van een milde...
koemelk
L'Excellence (+/- 4 kg)
Gekookte, halfharde kaas gemaakt van rauwe melk afkomstig uit biologische landbouw. De Excellence-kaas rijpt 6 maanden in de kelder en heeft een...