Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout, gefermenteerd permeaat, WEI
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Geraspt emmental (1 kg)
Emmental Valmartin komt oorspronkelijk uit Beieren en wordt geproduceerd in hun eigen kaasmakerij met melk van hun eigen weilanden: de sleutel tot...
koemelk
L'Excellence (+/- 250 gr)
Gekookte, halfharde kaas gemaakt van rauwe melk afkomstig uit biologische landbouw. De Excellence-kaas rijpt 6 maanden in de kelder en heeft een...
koemelk
Le Gralou (+/- 2 kg)
Deze geperste tomme van koemelk rijpt 2 tot 3 maanden in kelders. De oorsprong van zijn naam verwijst naar de rijkere (vettere) versie van zijn...
koemelk
Li Ptit Rossê (180 gr)
Deze biologische zachte kaas heeft een vierkante vorm. Hij wordt verkocht in een klein formaat en zijn typische smaak lijkt op die van een milde...
koemelk
Geraspt emmental (200 gr)
Emmental Valmartin komt oorspronkelijk uit Beieren en wordt geproduceerd in hun eigen kaasmakerij met melk van hun eigen weilanden: de sleutel tot...
koemelk
Tomme met komijn 1/2 wiel (+/- 2,8 kg)
Deze geperste, ongekookte tomme onderscheidt zich door zijn bloemige smaak met hele karwijzaadjes en zijn fijne, smeltzachte textuur. In combinatie...
koemelk
Le Valèt (+/- 3 kg)
De jonge versie van Valèt (2 tot 6 maanden gerijpt) is een halfharde kaas met een ronde, zachte smaak en een subtiele, aanhoudende afdronk. Bij...
koemelk
Gorgonzola (170 gr)
Biologische Gorgonzola BOB is een blauwaderkaas die wordt geproduceerd in de regio's Piemonte en Lombardije in Noord-Italië. De kaas wordt gemaakt...