KETCHUP **tht 31/12**
- 480 gr
Deze ketchup combineert zuur en zoet tot in de perfectie. Het is de perfecte smaakmaker voor jong en oud!
Ingrediënten
Tomaat* (85%), rietsuiker*, azijn*, zeezout. (* biologische afkomst)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
smaakmakers
MAYORICE ORIGINAL
- 165 gr
Mayorice is een uitstekende plantaardige mayonaise gemaakt van rijstmelk en zonnebloemolie. Het bevat geen eieren, soja, melk en gluten en is...
smaakmakers
SAUS MEXICO MEDIUM
- 180 gr
Delicate saus met pepers en specerijen, op ambachtelijke wijze gemaakt. Uitstekend bij maïs- of rijstchips of tortilla's voor verleidelijke hapjes....
smaakmakers
TACO SAUS MILD
- 220 gr
Deze medium-pittige tacosaus, zonder toegevoegde suiker, past perfect bij de andere ingrediënten waarmee je je taco's vult. Hij is niet alleen...
smaakmakers
GUERANDE KRUIDENZOUT
- 125 gr
Vrucht van zee, zon en wind. Dit Guérande Kruidenzout geeft de volle smaak van de kruiden vrij die hieraan toegevoegd zijn. Heerlijk om...
smaakmakers
SOJA KOOKROOM
- 200 ml
De soja kookroom is gemaakt van Italiaanse soja. Een uitstekend alternatief voor traditionele room en ideaal voor alle bereidingen. Licht en zonder...
smaakmakers
WAKAME INSTANT VLOKKEN
- 25 gr
Wakame zeewier is een groot geteeld zeewier dat zeer gewaardeerd is door Japanners. Het heeft een bruin-groene kleur en een zachte jodium smaak....
smaakmakers
PLANTAARDIGE BOUILLON
- 150 gr
Zeer handige geconcentreerde groentenextract om bouillons klaar te maken, groentensoepen of om toe te voegen aan wokschotels of gestoofde...
smaakmakers
ARAME
- 30 gr
Arame algen zijn met hun zoete en milde smaak een goede manier om kennis te maken met zeewieren in het dagelijkse menu. Arame is een wilde alg en...
smaakmakers
GROF GUERANDE ZOUT
- 1 kg
Niet bio - Grof grijs keukenzeezout. Vrucht van de oceaan, de zon en de wind; het Guérande Zeezout wordt handmatig geoogst door zoutoogsters...
smaakmakers
AGAR AGAR VLOKKEN ATLANTISCH
- 30 gr
De agarvlokken van Clearspring, "kanten" in het Japans, bieden een hoogwaardig vegetarisch alternatief voor gelatine voor het maken van desserts,...