Natuurlijk hydroalcoholisch extract van de koffiebonen. Wordt vooral gebruikt in gebak.
Ingrediënten
natuurlijk koffie-extract
16 andere producten in dezelfde categorie:
smaakmakers
WAKAME ATLANTISCH
- 25 gr
Wassen en laten weken gedurende 10-15 minuten in lauw water (dit doet de bladeren wakame fel uitzetten). Afgieten, spoelen en vervolgens nog 5...
smaakmakers
ZEESLA ATLANTISCH
- 25 gr
Zeesla is een mengeling van kleurige zeewieren, met zoete en verfijnde smaak. Klaar voor gebruik - simpel mengen met salades, in soepen en andere...
smaakmakers
CURRYPASTA GROEN
- 120 gr
Het geheim om een mean green curry te maken? Een goede currypasta. Zoals deze Thaise groene curry met pure ingrediënten zónder suiker, met maar...
smaakmakers
SOJA KOOKROOM
- 200 ml
De soja kookroom is gemaakt van Italiaanse soja. Een uitstekend alternatief voor traditionele room en ideaal voor alle bereidingen. Licht en zonder...
smaakmakers
SHIITAKE
- 20 gr
Gedroogde shiitake champignon. In soepen of stoofschotels te gebruiken.Deze champignon bezit vele goede eigenschappen voor uw gezondheid. Hij bevat...
smaakmakers
DULSE VLOKKEN
- 35 gr
Zeewier Dulse in vlokjes: met een mooie paarse kleur is dit zeewier rijk aan vitamines A, B5, B6, B12, aan zink, ijzer, magnesium, potassium en...
smaakmakers
ZEESLA (wild) VLOKKEN
- 30 gr
Zeewier Zeesla bevat eiwitten in overvloed, de vitamines A, B12 en foliumzuur, 26 maal meer ijzer dan spinazie en 7 maal meer calcium dan melk....
smaakmakers
DULSE ATLANTISCH
- 25 gr
De dulse laten weken in vers water gedurende 10 minuten. Wassen; uitlekken en vervolgens versnijden om aan salades of soepen toe te voegen.
smaakmakers
SEA VEGETABLE SALAD
- 25 gr
JJapanse zeewiermengeling. Heerlijk om te bereiden in lauw water laten weken gedurende 10 minuten, het zeewier zwelt enorm. Dan kan u het met een...
smaakmakers
SOJA BECHAMELSAUS
- 500 gr
Kant en klare 100% plantaardige bechamelsaus. Bezit de smeuïgheid en de smaak van een huisgemaakte béchamelsaus en is heerlijk in lasagne,...