Deze champignon bezit vele goede eigenschappen voor de gezondheid. Hij bevat essentiële voedingsstoffen die de immuniteit stimuleren en de cholesterol onder controle houden. In soepen of stoofschotels te gebruiken.recept: Laat 30 minuten weken in water en giet af. Stoomkook gedurende 10 minuten. Snijd in fijne reepjes en schik op een sneetje tofu en breng op smaak met sojasaus, sesamolie, een beetje sake of mirin en bak in de oven op 180°, 10 minuten. Bestrooi met gehakte bieslook. Japanse champignon, gekend om zijn stimulerende werking op het immuunsysteem, verhoogt de vitaliteit.
Ingrediënten
gedroogde shiitake champignon
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
smaakmakers
ROZENWATER EXTRACT
- 50 ml
voor gebak, tussengerechten, ijs, yoghurts, dranken. 2 dopjes per liter bereiding. De vorming van een licht bezinksel verandert de kwaliteit van...
smaakmakers
HIMALAYA ZOUT FIJN
- 500 gr
Roos Himalayazout bezit weldaden in overvloed en is een goed alternatief voor zeezout in de badkamer en de keuken.Het gaat om een ongeraffineerd,...
smaakmakers
FIJN GUERANDE ZOUT
- 250 gr
Niet bio - Fijn grijs tafelzeezout. Vrucht van de oceaan, de zon en de wind; het Guérande Zeezout wordt handmatig geoogst door zoutoogsters volgens...
smaakmakers
GROF GUERANDE ZOUT
- 1 kg
Niet bio - Grof grijs keukenzeezout. Vrucht van de oceaan, de zon en de wind; het Guérande Zeezout wordt handmatig geoogst door zoutoogsters...
smaakmakers
SAUS MEXICO MEDIUM
- 180 gr
Delicate saus met pepers en specerijen, op ambachtelijke wijze gemaakt. Uitstekend bij maïs- of rijstchips of tortilla's voor verleidelijke hapjes....
smaakmakers
ZEEKRAAL NATUUR
- 160 gr
Verse Zeekraal eet je rauw in een gemengde sla of naast een hartig gerecht. Gestoomd of in boter gebakken met ajuin, sjalot of nog look wordt het...
smaakmakers
ZWARTE KNOFLOOK PASTA
- 60 gr
Biologische zwarte knoflookpasta voor gebruiksgemak als spread of om te verdunnen. Perfecte begeleider van uw toast met kaas, charcuterie, foie...
smaakmakers
PLANTAARDIGE BOUILLON
- 150 gr
Zeer handige geconcentreerde groentenextract om bouillons klaar te maken, groentensoepen of om toe te voegen aan wokschotels of gestoofde...
smaakmakers
SALADE N3 ZEEBOONTJES
- 200 gr
Een knapperige zeewier salade met een mix van groenten; Samengesteld uit zeebonen, wortels, rode pepers en sjalotten.Eenvoudig en snel, deze salade...
smaakmakers
KANEEL EXTRACT
- 50 ml
Een natuurlijk kaneelconcentraat door ons gemaakt van kaneelschors, om gemakkelijk allerlei bereidingen op smaak te brengen. Gebruiksaanwijzing:...
Deze champignon bezit vele goede eigenschappen voor de gezondheid. Hij bevat essentiële voedingsstoffen die de immuniteit stimuleren en de cholesterol onder controle houden. In soepen of stoofschotels te gebruiken.recept: Laat 30 minuten weken in water en giet af. Stoomkook gedurende 10 minuten. Snijd in fijne reepjes en schik op een sneetje tofu en breng op smaak met sojasaus, sesamolie, een beetje sake of mirin en bak in de oven op 180°, 10 minuten. Bestrooi met gehakte bieslook. Japanse champignon, gekend om zijn stimulerende werking op het immuunsysteem, verhoogt de vitaliteit.