HIMALAYA ZOUT FIJN
- 500 gr
Roos Himalayazout bezit weldaden in overvloed en is een goed alternatief voor zeezout in de badkamer en de keuken.Het gaat om een ongeraffineerd, niet gejodeerd grof zout die rijk is aan oligoelementen.Roos Himalayazout wordt gewonnen in de zoutmijnen van Pakistan (Himalaya) en is afkomstig van de verdamping van verdwenen zeeën honderden miljoenen jaren terug. Door deze zeer gunstige unieke condities wordt roos Himalayazout aanzien als een van de beste bronnen van natuurlijke mineralen op aarde en heeft zijn roze kleur te danken aan het hoge gehalte aan mineralen en ijzer.Tegenwoordig ontstaan bij steeds meer consumenten twijfels over de kwaliteit van zeezout door de besmettingsrisico's met plastiek en de vervuiling van de oceanen.
Ingrediënten
fijn himalaya zout
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
smaakmakers
DULSE VLOKKEN
- 35 gr
Zeewier Dulse in vlokjes: met een mooie paarse kleur is dit zeewier rijk aan vitamines A, B5, B6, B12, aan zink, ijzer, magnesium, potassium en...
smaakmakers
CHANTERELLEN KLEIN
- 25 gr
De chantharelle bezit stevig vruchtvlees, fruitig van smaak, gelig wit, licht gepeperde smaak die verdwijnt bij het koken.
smaakmakers
KANEEL EXTRACT
- 50 ml
Een natuurlijk kaneelconcentraat door ons gemaakt van kaneelschors, om gemakkelijk allerlei bereidingen op smaak te brengen. Gebruiksaanwijzing:...
smaakmakers
KOFFIE EXTRACT
- 50 ml
Natuurlijk hydroalcoholisch extract van de koffiebonen. Wordt vooral gebruikt in gebak.
smaakmakers
SUSHI NORI
- 30 gr
De voorraad die onze producent produceerde tussen maart en mei 2020 is niet biologisch gecertificeerd (maar wel van identieke kwaliteit) omdat de...
smaakmakers
WAKAME
- 30 gr
Wakame, Undaria pinnatifida, is een zeewier van de kelp familie. Dit zeewier heeft een heel fijne textuur en een zachte en licht gejodeerde...
smaakmakers
ARAME
- 30 gr
Arame algen zijn met hun zoete en milde smaak een goede manier om kennis te maken met zeewieren in het dagelijkse menu. Arame is een wilde alg en...
smaakmakers
TEKKA KONDIMENT
- 80 gr
Tekka kondiment, of miso kondiment, is rijk aan ijzer, heerlijk bestrooid over granen, noedels en groenten. Men verkrijgt tekka door kliswortel,...
smaakmakers
PICKLES KOMKOMMER WAKAME CURRY
- 140 gr
Maak uw gerechten wat pittiger! Als condiment gebruiken in uw salades en koude gerechten of als aperitief eten! Tip: Gebruik de azijn als smaakmakers.
smaakmakers
MORILLEN
- 15 gr
Morieljes kunnen worden gemalen om verschillende schotels op smaak te brengen of herbevochtigd in een kookvloeistof
smaakmakers
GEDROOGDE JACKFRUIT
- 60 gr
In Azië is het gebruik van jackfruit erg populair: als het nog groen is, dus niet volgroeid, wordt het gegeten als groente. Zijn originaliteit ligt...
smaakmakers
TACO SAUS HOT
- 220 gr
Deze pittige tacosaus, zonder toegevoegde suiker, past perfect bij de andere ingrediënten waarmee je je taco vult. Hij is niet alleen heerlijk in...
Roos Himalayazout bezit weldaden in overvloed en is een goed alternatief voor zeezout in de badkamer en de keuken.Het gaat om een ongeraffineerd, niet gejodeerd grof zout die rijk is aan oligoelementen.Roos Himalayazout wordt gewonnen in de zoutmijnen van Pakistan (Himalaya) en is afkomstig van de verdamping van verdwenen zeeën honderden miljoenen jaren terug. Door deze zeer gunstige unieke condities wordt roos Himalayazout aanzien als een van de beste bronnen van natuurlijke mineralen op aarde en heeft zijn roze kleur te danken aan het hoge gehalte aan mineralen en ijzer.Tegenwoordig ontstaan bij steeds meer consumenten twijfels over de kwaliteit van zeezout door de besmettingsrisico's met plastiek en de vervuiling van de oceanen.